Katar’da Süper Kupa randevusu.

0

Katar’da Süper Kupa randevusu.

Turkcell Süper Kupa maçı 2020-21 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası finalisti Fraport TAV Antalyaspor Katar’da  karşı karşıya geliyor.

Katar’ın başkenti Doha’da bulunan Ahmed Bin Ali Stadyumu’nda bugün oynanacak karşılaşma saat 20.45’te (TSİ) başlayacak. Müsabakada hakem Halil Umut Meler görev yapacak. Meler’in yardımcılıklarını Süleyman Özay ile Candaş Elbil üstlenecek.

Karşılaşma ATV ekranlarından yayınlanacak.

Son olarak 2006 yılında bu kupaya uzanan siyah-beyazlılar, Önder Karaveli yönetiminde 16 yıllık Süper Kupa özlemine son vermek için sahaya çıkacak.

Tarihinde ilk kez Süper Kupa mücadelesi verecek olan Nuri Şahin’in ekibi Fraport TAV Antalyaspor ise ilk Süper Kupa’yı müzesine götürmek için mücadele edecek.

Beşiktaş’ta 9 eksik

Zorlu mücadele öncesi Beşiktaş’ta üst solunum enfeksiyonu bulgularına rastlanan Necip Uysal, Mehmet Topal,Rachid Ghezzal, Can Bozdağan, Salih Uçan, Güven Yalçın ve Serdar Saatçı, Katar kafilesinde yer almadı. Bir futbolcunun da yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıktığının açıklandığı siyah-beyazlı ekipte Oğuzhan Özyakup da kamp kadrosuna dahil edilmedi.

Sakatlıkları olan Kevin N’Koudou, Mert Günok ve Gökhan Töre de kadroda bulunmuyor.

Siyah-beyazlı ekipte genç oyuncular Göktuğ Baytekin, Emirhan İlkhan, Demir Ege Tıknaz ve Emirhan Delibaş kadroya dahil edildi.

Antalyaspor cephesi

Fraport TAV Antalyaspor kafilesinde ise sakatlıkları bulunan Doğukan Nelik, Harun Alpsoy ve Ufuk Akyol yer almadı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here