Jüpiter ‘Balık burcu transitinin yükselen burçlara etkisi

0

Jüpiter ‘Balık burcu transitinin yükselen burçlara etkisi.

Yükselen Koç’lar;
Ruhsal anlamda arınma, şifalandırıcı etkisi altında bu zamanı dinlenme, kabullenme süreci olarak yaşamanız en güzeli.

Dilediğinizce ilerlemek yerine olayları akışına bırakmalı, sabırsızlıktan kaçınmalısınız.

Biten, sonlanan bazı şeyleri arkanızda bırakmak, geçmişle vedalaşmak, kendinizi ve başkalarını affetmek için harika bir dönem.

Sprituel anlamda arayışlar, beden/ruh ikilisini korumak adına olumlu.

Süreci önemli bir hazırlık evresi olarak düşündüğünüzde yaşam kolaylaşacaktır.
Esas girişimlere, başlangıçlar, hedeflere (Jüpiter Koç) dönemi odaklanmak kolaylaşacak.
Dolayısıyla temkinli bir bekleyişten bahsedilebilir.

Çeşitli gizli şanslar, fırsatlar, geçmişte yapılan iyilikler karşınıza çıkabilir.

Arka plan çalışmalar, fedakarlıklar iş hayatını içine alabilir.

Aleyhinize olabilecek durumlardan korunabileceğiniz etkiler yanınızda.

Yükselen Boğa’lar;
Bu geçiş ile gelecek yönünde daha iyimser, ümit dolu beklentiler adına moral verici.
Kendi beklentilerinizde ılımlı, arkadaşlık ilişkilerinde verici, yapıcı, kucaklayıcı yanını gösterecektir.
Sosyal çevre bağlarında ise genişleyen şanslar sizinle.
Kolektif dayanışma içeren konulara eğilme şansı sadece maddi değil manevi /ruhsal ihtiyaçların besleneceği gelişmeler taşıyabilir.
İşten belki anneden gelebilecek maddi kazançlar, çeşitli şanslar elde edilebilir.

Hayal gücünüzü, creatif yeteneklerinizi, tecrübelerinizi iş hayatında kullanabileceğiniz olanaklar çıkabilir.
Manevi anlamda dayanışma içeren konular, başkaları tarafından destek göreceğiniz imkanlar, sosyal çevrenizin genişleyeceği şartlar adına verimli bir dönem.

Yükselen İkizler;
Kariyerde oldukça güzel başarılara, genişleyen imkanlara belki de ödül beklediğiniz durumlara açıksınız.
Çalışılan kurumun, kendi işinizin olanakları büyüyebilir. İşinizi başka bir aşamaya taşımak, beklenen atamalar, işin akademik, belki yurt dışı bağlantılı yanı ya da seyahat gerektiren boyutu vurgulu olabilir. Daha çok fırsat dolayısı ile daha çok tanınma imkanı doğabilir.
Genişleyen fırsatlar mesleki hedeflerde yön değişikliği getirebilir, kazandığınız her türlü tecrübeyi iş hayatında kullanabilirsiniz.
Eğitime, yabancılara, uluslararası konulara belki akademik planlara dair yeni iş hedeflerine odaklanabilirsiniz.

Yükselen Yengeç’ler;
Yeni bir soluk, yeni bir heyecan zamanı.
Hayata farklı gözlerle bakma, ruhsal alanda gelişme süreci.
Kendinize yeni hedefler koymak, eğitim çalışmalarına yönelmek, akademik bir plan yapmak, tez çalısmaları/medya, belki iş hayatına ilişkin boyutunda uzmanlaşmak adına arayışlar var.
Dış dünyadan sizi destekleyecek şanslar olabilir. Yolculuklar, eğitimle ilgili çalışmalar, girişimler öne çıkabilir.
Özellikle kariyer yaşamına yatırım yapmak icin kendinize güveniniz artıyor. Bu süreçte güçlü, deneyimli kişilerden destek alınabilir. Sizden farklı kişiler, kültürler, yabancılar vasıtası ile kişisel gelişiminizi başka bir noktaya taşıyabilirsiniz.

Yükselen Aslan’lar;
Maddi konularda bolluk beklentisini abartmadan bu konulara odaklanma şansı başladı. Borçlar, ödemeler, bankalarla ilgili sorunlar varsa çözüm üretmek mümkün. Eş, is, ortak vasıtası ile gelebilecek kaynaklar, başkalarının imkanlarından yararlanılabilir Çeşitli yatırım, alım/satım işleri, miras konuları adına paylaşımlar üzerinden sizi bağlayan durumlar içinde olabilirsiniz.
Her koşulda kredibilitenizi, beklediğiniz imkanları abartmamalı, ölçülü olmalısınız.
Bu anlamda kriz yaratabilecek durumlar öne çıksa da aşılmaz görülmemeli.
Bu türlü konuları çözmek adına gerekli olan tek şey hayatı, şartları olduğu gibi kabullenmek, hırs yapmamak olmalı. Zira psikolojik, ruhsal olarak sizde korku yaratan kronik duygu durumunu aşmak adına teslimiyete, şifaya açık olunmalı.

Yükselen Başak’lar;
Çeşitli şanslar, imkanlar iş/özel hayat olmak üzere sizlerle.
Özel ilişkide yeni bir karar, evlilik, yeni bir ilişkiye başlama zamanı olabilir.
Kariyer yaşamında yükselişi destekleyen kişiler, oluşumlar yeni kapılar aralayacaktır.
Sizi ruhsal açıdan geliştirecek dostluklar, kişilerle bir araya gelinmesi mümkün. Dış dünyada beklediğiniz fırsatlar profesyonel iş bağlantılarınızı güçlendirecektir.
İş hayatında olumlu gelişmeler, imkanlar içinden geçiyor olabilir.
Yeni ortaklıklara, işbirliklerine yol açacak, güçlü kişilerle kurulacak temaslar kariyerde destekleyici olacaktır.

Yükselen Terazi’ler;
Günlük hayat, rutinler son derece keyifli yaşanabilir olacak.
Ancak kendinizi adayacağınız, fedakarlık edeceğiniz gereken senaryolar da var.
Daha fazla hizmet, yardım etmeniz, kendinizden vermeniz gereken iş/rutin hayat temposu içinde olmanız çok olası.
Aktif çalışma hayatı olanların geniş iş fırsatları, arayışları cevapsız kalmayacak.
Güçlü Jupiteri olanlar ekstra şanslılar bu konuda.
İş hayatında genişleyen imkanlar, destekler, yetenekleri geliştirme, ustalık kazanmak için çaba göstermek gerekecek. Iş, yeni bir ortam oluşturmak, yeni şeyle öğrenme olasılığı var. Gerek kendi gerekse yakınların sağlığı olmak üzere destekleyici imkanlar, iyileştirici koşullar altındasınız.

Yükselen Akrep’ler;
Aşk arayanlara aşk, anne olmak isteyenlere bebek, çocukların yaşamında hoş fırsatlara tanıklık etmek isteyenlere şanslı etkiler var. Sevgi, duygusal başlarda son derece yumuşak roman yaratacak etkiler söz konusu.
Yaşamınıza değişik hobiler alabilir, sanatsal, creatif yetenekler üzerinden çeşitli fırsatla elde edebilirsiniz. Özellikle yeteneklerinizi kazanca çevirecek ataklar yapılabilir, iş hayatında dikkat çekebilirsiniz. Spekülatif anlamda babanın kaynakları dahil olmak üzere bolluk, yatırım fırsatları mantık çerçevesi değerlendirilebilir. Ancak keyfi harcamalarda abartıya dikkat. Yaşamı iyimser kucaklamak isterken ruhsal ruhsal açıdan aşkın bir duygu durumu yaşam hevesinizi, huzurunuzu destekleyecektir.

Yükselen Yay’lar;
Yuva, aile ilişkilerinde, anne/baba yaşamında değişiklikler olabilir.
Yuvanızı ferah, yaşanır, huzurlu hale getirmek için şanslar var. Yer değişikliği, domestik ortamda yenilikler, tadilat, bakım, konfor yaratmak çok mümkün. Ev sahibi olmakla, mülk alım/satım işleriyle ilgili boyutuna odaklanabilirsiniz. Bu anlamda aileden destek alınabilir. Özel yaşamın daha keyifli bir hale geleceği söylenebilir. Psikolojik olarak iç dünyanıza dönme, aile ilişkilerinde fedakarlık, verimkarlık duyguları ise yükselişte. Eve dönük konularda bitişler, yeni başlangıçlar, arınarak içinde çıkılacak keyifli bir süreç olarak düşünebiliriz.

Yükselen Oğlak’lar;
Yakın çevre, kardeş, akraba ilişkileri sıcak kazanıyor. Özellikle kardeş, kuzen yaşamında önemli bir evre olabilir, yakın çevre destek alınabilir.
Eğitim yaşamı aktif olanların önemli kararlara yöneleceği, zihinsel projelerde girişeceği, kendini geliştireceği şartlar doğabilir. Genel anlamda yaratıcı br zihin, yeni bilgilere ulaşmak, öğrenmek, öğretmek, yazın işleri, medya bağlantısında verimli adımlar atılabilir. Lisan eğitimi, işin ticari yanı, pazarlıklar, anlaşmalar, iş projeleri, medya, yolculuk gerektiren durumlar, çevresel değişiklikler gündeme gelebilir.

Yükselen Kova’lar;
Artık maddi konulara odaklanmak, bütçeyi dengelemek, kendi değeriniz üzerinden bolluk yaratma zamanı. Yeni iş fırsatları, getireceği kazanımlar sizi finansal arayışlara götürecektir. Eğitim, yabancılarla ilgili yeni gelir kaynaklarınızı genişletmek adına yanınızda olabilir. Gelecekte ne tür hedefler belirliyor, yatırım planlarınız hangi evrede olmalı, eldeki olanakları nasıl kullanmalı; sorularına cevaplar bulunacak. Birikim yapmak, bütçeyi toparlamak, eldekileri yatırıma yönlendirmek icin aşırı savurgan tutumlardan kaçınmalısınız.
Yetenekleri genişletmek, kazanç yaratacak boyuta taşımak çok olası.

Yükselen Balık’lar;
Her şeyden önce kimliğinizi, kişiliğinizi etkin bir şekilde, en rahat biçimde kullanabileceksiniz. İçsel bir gelişim içinde olmanız yanı sıra (aks) üstünde Jüpiter kendi şansınızı yaratma olanağı verecektir.
Dış dünyadan gelebilecek çeşitli şanslara kapı aralayacaktır.
Yaşamınıza girecek olan yabancılarla ilgili konular, kişiler, yeni felsefeler size yön verecektir. Özel yaşam ilişkiler cephesi kimi yükselen Balıklara evlilik, anne olma şansı verebilir. Yabanci ülkelerle bağlantılı konular kariyer hedefleriniz arasında yer alabilir. Tüm bu konularla ilgili yeni adımlar atabilmek için şansınızı akıllıca, abartmadan, çok da fazla hayale dayalı hareket etmeden ilerletmek mümkün. Yaşamın getirdiği birtakım kısıtlamalara, zorluklara karşı kabullenici olmak, iyimserliği kaybetmemek bu dönemde önemli olacaktır.

Güner YÖNEL/Astrolog
İletişim:

 

Güner YÖNEL/kentekrani

Youtube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 24 Mayıs 2021

Yazarın Tüm Yazıları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here