Kova burcunda Yeniay: 11 Şubat Persembe günü 22:06 23 (drc) ♒✌?????

0
Merhabalar,
#KovaBurcunda Yeni Ay ve yükselen enerjiler! Oldukça motive edici ancak bir yandan da eski kalıpları kırmak konusunda stres kaynağı taşısa da alışkanlıklara/bağımlılıklara sarılmak yerine farklı olana yüzümüzü dönerek, bizi özgürleştirecek temaların peşinden sürüklenmeye gidiliyor. Belki de bizi hapsetmiş olan her şeyi uzun zamandır sorguluyor ve çıkış yolları arıyoruz. Zira bu ay Satürn/Uranüs karesi hayatimizin merkezinde iken      #yeniay ekstra önemli.
Farkındalıkların içinden geçiyoruz,  kontrollü aksiyon tam da yanı başımızda, ancak tansiyon yüksek. Geçmişten bugüne taşıdığımız çekinceleri hayatımızdan şimdi çıkarmazsak aynı tondaki senaryolarla yola devam edeceğiz büyük ihtimalle. Haritalarımızda Kova burcunun bulunduğu yaşam alanında  yeni arzu ve istekler var, değişim ve özgürlük istediğimiz konular yanında türlü sınırlamaları asma mücadelesi de yok değil!
Genel olarak Yeni ay enerjisinde kendi bireysel sınırlarımızı koruyarak başkaları ile beraber hareket edebilme becerisi,  işbirlikleri, sosyal ilişkiler ve ekip ruhu değerli. Yenilenmeye katkı sağlayacak önemli gelişmelerin beraberinde,  Satürn/jüpiter beraberliği en güvendiğimiz ve değişmez dediğimiz konularda özgürlük arzumuzu dengelemek, geleceğe dönük beklentilerimizi uzun soluklu düşünerek hayata geçirme fırsatı verecek olmasıdır. Sıradanın dışında arayışlar, etik değerler önemli elbette.
Ay’ın haritasında Terazi burcu yükselirken ilişkiler, başkalarına bağlı temalar, objektif olmak ön planda. Bizi 5. eve sürükleyen yeniay aşkta kendimizi kolayca kaptırmak yerine tutarlı beklentilere işaret ediyor.
Yeteneklerimizi geliştirmemiz, parlatmamız yönünde orjinal, elle tutulur, yaratıcı bir şekilde  ortaya koyabileceğimiz pek çok girişim planı zihnimizde esebilir. Çocuklarla ilgili sorumluluklar, mesuliyetler olabilir. Onların yaşamına dair daha ciddi düşünülmesi gereken durumlara odaklanabiliriz. Bu denli hava elementi yoğunluğu ilişki içinde olmak ve zihinsellikle alakalıdır. Entelektüel konular, olaylara fütüristik bir pencereden bakmak, sürekli bilgi aramayı, fikir alışverişi içinde olmayı işaret ediyor. Sosyal becerileri, iletişim konuları grup medya, iletişim dünyasına dair boyutu olmak üzere değerlendirebilir. Yeni projeler, teknikler, soyut kavramlar üzerinden görünür hale getirilebilir.
Yeni ayın özellikle Kuzey Ay düğümü etkileşimi şahane!
Akıcı şanslar, yeteneklerimizi, zihinsel, akla yönelik çalışmalarımızı geniş kitlelere duyurma fırsatı,  genişleyen imkanlar, hayata bakışımızı değiştiren  düşünceler, akımlar öne çıkabilir.  Sosyal medya mecralarını daha fazla kullanacağımız, yenilikçi düşünceleri keşfedeceğimiz zaman diliminde diğital alanda güvenlikle ilgili açıklara ”Merkür Retro” nedeni ile dikkat etmeliyiz. İletişim hataları artabilir. 25 Şubat sonrası planlarımızı, adımlarımızı  hızlandırmak, hazırlık yapmak yerinde olacaktır.
Ay büyürken düşüncelerimizi/yenilikleri hayata geçirmek konusunda hevesli ve kararlı zamanlar hızlanıyor;
*Toplumsal anlamda ise hak/adalet arayışları, özgürlük talepleri, radikal beklentiler yükselişe geçebilir. Kadınlar başrolde büyük ihtimalle. Sosyal ve politik anlamda uzlaşmazlık ve kutuplaşmanın getireceği gerginlik, sert kurallara/otoriteye direnç dikkat çekebilir. Marjinal seslerin yükselmesi, özgürlük talepleri, insan haklarına dair konular, sendikalar gündemde yerini alabilir. Özellikle hava yolları,  havacılık sektörü ile alakalı yenilikler, fark yaratacak teknolojiler çokça konuşulur olacak gibi görünüyor..
Sevgiyle.
Güner YÖNEL/Astrolog
İletişim:

 

Güner YÖNEL/kentekrani

Youtube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 11 Şubat 2021

Yazarın Tüm Yazıları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here