HA BİRE TIKLIYORUZ Efendim  !

0
HA BİRE TIKLIYORUZ Efendim  !
Değerli efendim,
Sizler ve değerli yazılımcılarınız, öyle algoritmalar üretmişsiniz ki, karşı durmak ne mümkün?
Adeta bir su değirmeninin çarkında dönen kepçelerin suyu tapışlaması misali, dönüp dönüp tıklıyoruz efendim.
Görmezden gelmeyi aklımızın ucundan bile geçiremiyoruz. İlaveten zaten görmezden gelmemize de izin vermeyerek, ne alicenap davranıyorsunuz öyle… Hay çok yaşayın siz.
Kabul etmemiz gerekir ki, göz hareketlerimizin yönünü bile önceden bilecek kadar zekisiniz efendim.
Diyelim ki, Latin alfabesi okuyup yazan insanlarsak, bannerlarınız sol-sağ-aşağı istikametlerinde sırayla kayarken; Arap alfabesindeki bir sitede, bu sefer sağ-sol-aşağı kayıyor.
Çin alfabesini okuma kaynaklı olarak, odak noktamız yukarıda ve kaçış noktamız aşağıdaysa, pisilerin “yo yo” oynayanları seyretmesi kıvamına giriyoruz istemsiz…
Tüm dikkatimizi bir yukarı ve bir aşağı vererek bu gel-gitleri yapmaktan hiç bıkmıyoruz. Siz ve bannerlarınız bize muhteşem zindelik katıyorsunuz. Lütfen arada bir başımızı okşayın da, mırmırlanalım değil mi, a efendim..
Büyülenmiş gibiyiz efendim.
Gör dediğinizi görüyor, al dediğinizi alıyoruz.
Hele siz efendim, hele siz… dersinizi öyle bir çalışmışsınız ki, hangi saatlerimizde etkiye karşı daha az dirençli olduğumuzu en iyi siz biliyorsunuz.
Belli ki uzun zaman bizleri gözlemlemişsiniz. Ne zaman hüzünleniriz, ne zaman güleriz, ne zaman aşık olur ve ne zaman söveriz?.. Bunları bizden iyi biliyorsunuz.
Geriye ne kalıyor?
Bu enerji değişimlerimizi paraya çevirmek değil mi?
İşte siz, bu konuda pek mahirsiniz efendim.
Vakitler tam da rakı burcuna girmişken önerdiğiniz peynir markasını da aldım; Pazar sabahları önerdiğiniz aile filmlerini de izledim. Çok sağ olunuz efendim.
Gecenin ilerleyen saatlerinde önerdiğiniz karbonhidratlı içerikler, aile arasında bir parça huzursuzluk çıkarsa da, “olur böyle vakalar” diyorum efendim. Eheh!.. mümkünse o tür bannerları daha bir hanımın görmez yanından benimle buluşturunuz sevgili efendim. Kendisini perhizin gerekmediğine inandırmakta bir miktar müşkülat çekmekteyim.
Ya da en iyisi, siz onun sosyal medyasında da kaymaklı kabak tatlısı gösterip canını çektirebilirseniz elbette daha iyi olur. “Besin diyetine ihanet için, gece müthiş bir gerekçedir.” diyerek, onun da sosyal medyasında 24 saat açık tulumba tatlıcısının reklamını paylaşmanızı hassaten rica ederim. Bu vesileyle düşünceliliğinize içten minnetlerimi de iletirim.
Değerli efendim…
Sevgili sosyal medya şirketlerimin saygıdeğer kurucu ve hissedarları.
Bundan hiç şüpheniz olmasın.
Sürekli tıklıyoruz efendim!
Dr. A. Erhan AYBERK

 

Dr. A. Erhan AYBERK/kentekrani

Youtube Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com  04 Şubat 2021

Yazarın Tüm Yazıları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here