19.4 C
Türkiye
Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana Sayfa Genel Fenerbahçe savaştan galip çıktı

Fenerbahçe savaştan galip çıktı

0

Fenerbahçe, savaştan galip çıktı

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Trabzonspor, Fenerbahçe’yi konuk etti.

5 golün atıldığı sahaya atlan yabancı maddeler nedeniyle çok defa oyunun durduğu dev maçı Fenerbahçe 3-2 kazandı.

Süper Lig’in 30. hafta maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Trabzonspor 2-0 geriye düştüğü maçta 2-2’yi bulsa da Fenerbahçe müsabakadan 3-2 üstün ayrıldı.

Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri 13 ve 45+4’te Fred, 87. dakikada Michy Batshuayi kaydetti. Trabzonspor’un golleri ise 63’te Enis Bardhi, 78’de Trezeguet’den (pen.) geldi.

Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 79’da çıkardı. Trabzonspor ise 49 puanda kaldı.

Fenerbahçe ligde milli ara sonrası Adana Demirspor’u konuk edecek. Trabzonspor ise Konyaspor deplasmanına çıkacak.

Trabzonspor’un Fenerbahçe’yi konuk ettiği karşılaşmada ikinci yarının başında sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle maç yaklaşık beş dakika oynanamadı.

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Trabzonspor’un sahasında Fenerbahçe’yi konuk ettiği karşılaşma, sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle bir süre durdu.

Dev maçta 50. dakika oynanırken Trabzonspor tribünlerinden sahaya yabancı madde yağdı. Bu maddelerden biri Fenerbahçe’nin Sırp yıldızı Dusan Tadic’e isabet etti. Kendisini yere bırakan Dusan Tadic’in yanına giden hakem Halil Umut Meler, taraftarların yabancı madde atmayı sürdürmesi üzerine yardımcılarını yanına çağırdı.

Anons yapılmasını isteyen Halil Umut Meler, oyunu tekrar başlatmaya hazırlanırken, bu kez de yardımcı hakemin yanına düşen torpil nedeniyle bir kez daha maçı durdurdu. Yaklaşık beş dakika duran karşılaşma, yapılan anons sonrası kaldığı yerden devam etti.

Halil Umut Meler, 64. dakikada Trabzonspor’un kaydettiği gol sonrası bir anons daha yapılmasını istedi. Trabzonspor tribünlerinden atılan yabancı maddelerin durmaması sonucu ikinci kez anons yapılırken, bordo-mavili futbolcular da taraftarlardan sakin olmalarını istedi.

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Fenerbahçe kalecisi Dominik Livakovic’in sakatlandığı pozisyonda da tribünlerden sahaya yabancı madde atıldı. Livakovic, çenesine isabet eden madde nedeniyle tevasinin tamamlanmasının ardından oyuna geri döndü.