GRAMMY ÖDÜL GECESİ MÜGE ANLI’NIN  PROGRAMINA DÖNDÜ: ÖDÜL ALAN RAPÇİ KİLLER TÖRENDE TUTUKLANDI.

0

GRAMMY ÖDÜL GECESİ
MÜGE ANLI’NIN  PROGRAMINA DÖNDÜ: ÖDÜL ALAN RAPÇİ KİLLER TÖRENDE TUTUKLANDI.

Böylece Taylor Swift ve kadınlardan sonra geceye ikinci bir damga da bu tutuklamayla vuruldu.

ABD’nin Los Angeles kentinde düzenlenen Grammy ödülleri gecesinde bir de tutuklama oldu. En iyi rap müzik albümü, en iyi rap performansı ve en iyi rap şarkısı dallarında 3 ödül kazanan rapçi Killer Mike ödüllerini aldıktan sonra tutuklandı; elleri arkadan kelepçelenerek götürüldü. Tutuklamanın neden yapıldığı açıklanmadı.

Rapçi Killer Mike ödülleriyle bu pozu verdikten sonra polis tarafından tutuklandı

Bu arada, Amerikalı şarkıcı Taylor Swift’in dördüncü kez kazandığı yılın albümü ödülü Grammy tarihinde bir rekor. Daha önce Frank Sinatra, Paul Simon ve Stevie Wonder üçer kez yılın albümü ödülü almışlardı.

Sanatçı, şarkı yazma ve söylemenin kendisini çok mutlu ettiğini, ödülden onur duyduğunu söyledi. Swift “benim için ödül bir iş ve bunu yapmaya devam edeceğim” dedi.

Grammy gecesine kadınlar damga vurdu. En iyi şarkı ödülünü Barbie filmi müzikleri arasında bulunan What Was I Made For adlı şarkıyla Billie Eilish aldı. Bir başka kadın sanatçı Miley Cyrus ise Flowers adlı çalışmasıyla en iyi plak ödülünün sahibi oldu. R&B ve pop şarkıcısı Victoria Monet yılın en iyi yeni sanatçısı odülünü kazandı.