📽️Her çarşamba müzik, dans, eğlence… ‘Müdür Amca’ sosyal medya’da viral oldu.

0

İstanbul Maltepe’deki Altayçeşme İlkokulu’nun müdürünün öğrencileriyle birlikte dans ettiği görüntüler sosyal medyada viral olmayı başardı.

Görüntüler veliler tarafından çekilip sosyal medyada paylaşılınca Hasan Ali Bayrak, ‘Müdür Amca’ olarak tanınmaya başlandı.

Bayrak sosyal medyada milyonlarca izlenen o anları ise, “Çocukların arasına girdim. Duygu dünyalarına farklı bir şekilde iştirak edebilmek için oynayabildiğim kadar oynadım” sözleriyle anlattı.

Sosyal medyanın Müdür Amcası Bayrak’ın müziğin sesini açtırarak öğrencileriyle doyasıya eğlendiği anlar hem öğrencilerin hem de velilerin gönlünü fethetmişti.

1

Öğrencilere okulu daha çok sevdiren müdür Bayrak ise o anları Show Ana Haber’e , “Kendimi tutamadım. Onlarla birlikte eğlendim. Benim içimde kıpır kıpır kaynayan bir güzellik bu. Onlara çok değer veriyorum.Onlar bizim ülkemizin yarınları. Meşhur o Muallim şarkısını açtık güzel bir şekilde eğlendik” diyerek anlattı.

Videonun 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde veliler tarafından çekildiğini söyleyen Bayrak, “Velilerimiz çekmişler hiç haberim yok.” dedi. Velilerin de öğrencilerin de memnun olmasından sonra her çarşamba günü öğle arasında müzikli eğlence kararı verildi.

6

Klasik metotların dışına çıkılması gerektiğine inandığını söyleyen Bayrak, “Klasik bir anlayışın artık içinde olamıyoruz artık çağ değişti. Nesillerin eğitime bakış açısı değişti” dedi.