Su topu antrenörü, çekiçle dövülerek öldürüldü!

0

Avustralyalı su topu antrenörü Lilie James, Avustralya’nın Sidney kentinde dövülerek öldürüldü.

Katil zanlısının, 21 yaşındaki Lilie James’in su topu antrenörlüğü yaptığı devlet okulunda antrenörlük yapan 24 yaşındaki Hollanda kökenli Paul Thijssen olduğu iddia ediliyor.

Avustralya basını, Lilie James’in cesedinin St Andrew’s Cathedral devlet okulunun binasında korkunç kafa yaralanmalarıyla bulunduğunu bildirdi.

Lilie James’in ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belirlenecek, ancak polis yaralarının korkunç doğası nedeniyle bunun bir cinayet olduğuna karar verdi.

Kanıtlar Lilie James’in katil zanlısı olarak Paul Thijssen’i işaret ediyor. St Andrew’s Katedral Okulu’nun güvenlik kamerası Paul Thijssen’in Lilie James’i tuvalete kadar takip ettiğini kaydetti. Ve bir saat sonra adam tuvaletten çıkarken görülüyor, kadın değil.

Katil olduğu iddia edilen Paul Thijssen, kızın ölümünden dört saat sonra polisi arayarak cesedi ihbar etti.

Müfettişler Paul Thijssen’in çağrısını Vaucluse’deki ‘The Gap’ kayalıkları civarında buldular ve burada sırt çantasını ve kişisel eşyalarını buldular.

Ayrıca su topu antrenörünü öldürmek için kullanılan silah olabilecek bir çekiç de okulun yakınındaki bir çöplükte terk edilmiş halde bulundu.