📽️Bu nasıl bir öfke. Eski sevgilisi yüzüne bir değil, iki değil, tam 9 kafa attı, ölümle tehdit etti

0

Kadına şiddetin bu seferki adresi Bursa.

Sibel Kahraman, 2013 yılında erkek arkadaşı İ.Ş. ile tanıştı. İkili, uzun süre sevgili oldu ancak geçen yıl durum değişti. İddiaya göre; sözlü taciz ve cinsel içerikli mesajlarından rahatsız olan Kahraman, İ.Ş. ile görüşmeme kararı aldı.

Bunun üzerine İ.Ş., farklı tarihlerde Karaman’ın evine ya da iş yerine giderek, rahatsız etmeye başladı. Son olarak bir arkadaşı ile eğlence merkezine giden Kahraman, dün saat 04.00 sıralarında kendisini takip eden İ.Ş.’nin saldırısına uğradı.

Darbedilen Kahraman, hastaneye götürüldü. Yüzünde morluklar, burnunda kırık oluşan Kahraman, darp raporu alıp, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Sibel Kahraman’ı daep ettiği iddia edilen eski erkek arkadaşı İ.Ş.

Sibel Kahraman, “Kız arkadaşlarımla birlikteydik. Dışarıda, tesadüfen denk geldiğimiz yerlerde, ‘Neden buraya geliyorsun’ diyordu. Kız arkadaşlarımı da benim yanımda oldukları için tehdit ediyordu. Çıkışta 9 defa yüzüme kafa attı. Dayak olayından sonra hemen kardeşimi aradım ve şikayette bulundum. Hastaneye geldik, raporları aldık ve polise gidip, savcılığa şikayette bulunduk” dedi.

İ.Ş.’den sürekli ölüm tehditleri aldığını belirten Kahraman, “Bana sürekli ‘Kimseyle gezmeyeceksin, kimseyle olmayacaksın, seni öldürürüm, gittiğim yerlere gelme’ diyordu” diye konuştu.