UEFA Şampiyonlar Ligi ve Konferans Ligi’nde gecenin sonuçları

0

Şampiyonlar Ligi’nde üç maç oynandı

Şampiyonlar Ligi 3. eleme turuna oynanan üç maçla devam edildi. AEK ile Dinamo Zagreb arasındaki karşılaşma dün çıkan olaylar nedeniyle ertelenmişti.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli turnuvası UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 3. eleme turu ilk maçlarında 3 karşılaşma yapıldı.

Yunanistan’ın AEK ile Hırvatistan’ın Dinamo Zagreb takımları arasında dün oynanması planlanan ilk maç öncesinde taraftarlar arasında başkent Atina’da çıkan kavgada bir kişinin hayatını kaybetmesi ve yaşanan olaydan dolayı maç ileri bir tarihe ertelenmişti.

Bu maç dışında, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 3. eleme turu ilk maçları tamamlandı.

Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda bu akşam oynanan maçların sonuçları şöyle:

Slovan Bratislava (Slovakya)-Maccabi Haifa (İsrail): 1-2

Rangers (İskoçya)-Servette (İsviçre): 2-1

Panathinaikos (Yunanistan)-Olimpik Marsilya (Fransa): 1-0

Avrupa Konferans Ligi’nde gecenin sonuçları

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turunda iki maç oynandı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2023-24 sezonu 3. eleme turu ilk ayağı 2 maçla başladı. Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı turnuvasının bu turunda, toplam 32 maç oynanacak.

Bu akşam oynanan maçlarda AEK Larnaca (Güney Kıbrıs Rum Yönetimi), Maccabi Tel Aviv (İsrail) ile 1-1 berabere kalırken, Gent (Belçika) ise Pogon’u (Polonya) 5-0 yendi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turunun ilk ayağında Türk takımları sahaya yarın çıkacak.

İlk maçına deplasmanda çıkacak Beşiktaş, Azerbaycan ekibi Neftçi’yle TSİ 20.00’de karşılaşacak. Fenerbahçe, Slovenya’nın Maribor takımını, Yukatel Adana Demirspor ise Hırvatistan temsilcisi Osijek’i saat 21.00’de konuk edecek.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here