Kargo devi iflas etti!

0

ABD merkezli kargo şirketi Yellow, iflas ett. Gelen bilgiye göre tüm şubeleri kapatıldı.

Kargo ve lojistik sektörüne 100 yıldır damga vuran ABD merkezli şirket Yellow, iflasın ardından resmen kapandı. CEO Darren Hawkins yaptığı açıklamada, “Yellow’un yaklaşık 100 yıllık iş hayatından sonra kapandığını duyurması derin bir hayal kırıklığı oldu” dedi.

Edition.cnn.com’da yer alan haberde, Yellow alacaklılarıyla, mahkemenin onayını bekleyen, belirli ücret ve faydaların yanı sıra satıcılara ve tedarikçilere karşı bazı yükümlülükler ödemesine izin verecek bir anlaşmaya varmayı beklediğini söyledi.

Dosyalama, nakliye şirketinin faaliyetlerini durdurarak 30.000 kişiyi işsiz bırakmasından bir haftadan fazla bir süre sonra geldi. Geçen ay bir davada, faaliyetlerini sürdürmek için ihtiyaç duyduğu paranın tükenme riskiyle karşı karşıya olduğu konusunda uyardı.

Asla gelmeyen bir nakit akışı ararken, yavaşlayan iş, karşılanamayan bir borç yükü ve sürücüleri ve liman işçilerinin çoğu da dahil olmak üzere 30.000 çalışanından 22.000’ini temsil eden Teamsters sendikasıyla uzun süredir devam eden bir savaşla mücadele etti.

.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here