📽️SERHAT ERKAL’DAN PSİKOLOJİK ŞARKI; “NERDEN BAŞLARIM”

0
Uzun yıllardır Pınar Aylin, Rafet El Roman gibi daha birçok isme sahnede ve stüdyo çalışmalarında back vokallik yapan Serhat Erkal yeni teklisini çıkardı.
Birinci albüm çalışması yanında üç single ile müzikseverlerle buluşan Serhat Erkal, tekli çalışması “Nerden Başlarım” ile yeniden müzik dünyasına önemli bir adım attı.
Söz ve müzik çalışması Samet Çobana ait olan “Nerden Başlarım” isimli eserin aranjör koltuğunda Birkan Şener ve Gökçer Turan oturdu.
Farklı ses tınısı ve başarılı yorumculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Serhat Erkal, “Nerden Başlarım” isimli eserinin melodik yapısı yanında sözlerine uygun bir klip çalışmasını Yunus Emre Balloğlu yönetmenliğinde yaptı.
“Nerden Başlarım” isimli eser çıkış arayan ve bu konuda kendine yol bulmaya çalışan bir adamın yardım için arayışını anlatırken başarılı sanatçı Serhat Erkal “ Klip çalışmamız eser ile bütünleşti, hepimizin içindeki nerden başlasam psikolojisini güzel yansıttık, psikolojik bir çalışma oldu, bir psikologdan destek almadık herkesin içindeki endişeyi yorumladık” dedi. Kendisine uzun vadeli yatırımlar yapmadığını dile getiren Serhat Erkal, en kısa zamanda en iyi yerde olmayı hedeflediğini vurguladı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here