Sakaryasporlu 15 yaşındaki kaleci Ali Hamza, trafik kazasında yaşamını yitirdi!

0

Sakaryasporlu 15 yaşındaki kaleci Ali Hamza, trafik kazasında yaşamını yitirdi!

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde elektrikli bisiklet ile servis midibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, Sakaryaspor’un alt yapı takımının 15 yaşındaki kalecisi Ali Hamza Sümer, hayatını kaybetti.

Kaza, dün gece saatlerinde Tekeler Mahallesi’nde meydana geldi. Ali Hamza Sümer’in kullandığı elektrikli bisiklet, servis midibüsü ile çarpıştı. Kazada Ali Hamza Sümer ağır yaralandı. Sakaryaspor Kulübü’nün alt yapı takımında kaleci olan Sümer, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sümer, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtulamadı. Ali Hamza Sümer’in cenazesinin Kaynarca Kızılcaali köyü Ahmetler Camisi’nde öğle namazı sonrası defnedileceği öğrenildi.

Sakaryaspor Kulübü’nden yapılan paylaşımda, “Çok üzücü bir haberi istemeyerek vermek zorundayız. 2008 doğumlu kalecimiz Ali Hamza Sümer geçirdiği trafik kazasında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Sevinçleri, üzüntüleri, oyun hırsı ve mücadeleleriyle sürekli ön planda olan sporcumuzun cenazesi bugün Kızılcaali köyünde öğlen namazında kaldırılacaktır. Ailesinin, arkadaşlarının, kulübümüzün, spor camiasının başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun inşallah. Seni unutmayacağız evlat” ifadeleri kullanıldı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here