📽️’Sıkıntı yok abi, bakarız hallederiz’ diyorsa o iş bitmez abi. Türkiye’de yaşayan Rus kadın Türkiye’yi anlattı, sosyal medya yıkıldı

0

📽️‘Sıkıntı yok abi, bakarız hallederiz’ diyorsa o iş bitmez abi. Türkiye’de yaşayan Rus kadın Türkiye’yi anlattı, sosyal medya yıkıldı

Antalya’nın Alanya ilçesinde yaşayan Rus bir kadının sosyal medyadan yaptığı paylaşım kısa sürede gündem yaratmayı başardı.

Hayatının 12 yılını Rusya’da geçirdikten sonra Türkiye’de yaşamaya başlayan ismi açıklanmayan kadın sosyal medya paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Rus kadın paylaşımında, “Bir kişi size ‘bakarız, sıkıntı yok, hallederiz’ diyorsa o iş bitmez” dedi.

Türkiye’de yaşayan Rus asıllı bir kadın sosyal medyadan yaptığı paylaşımla bir anda dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Rusya’da işlerin ertelenmesi durumunda bitiş tarihine ilişkin kesin bir bilgi verildiğini belirten kadın, Türkiye’deki durumu esprili bir dille anlatmayı tercih etti. Türklerin sıklıkla kullandıkları cümleleri tekrar eden kadının sözleri sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Türklerin özellikle buluşmalarda ‘5 dakika sonra çıkıyorum’ dediğine vurgu yapan kadın, “Sizde 5 dakika sonra çıkıyorum. Bir saat sonra oradayım anlamına geliyor. Bir kişi sizi ‘sıkıntı yok’ diyorsa emin olun sıkıntı çok büyük” ifadelerini kullandı. Rus kadın bir terziyle yaşadığı diyalogu anlatarak takipçilerini gülümsetmeyi başardı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here