📽️Siyasi kediler; ‘Şero’ ve ‘Duman’. Kılıçdaroğlu: Şero’ya söz verdim yaş mama lüks olmaktan çıkacak. Karamollaoğlu: Duman’da aynı fikirde

0

📽️Siyasi kediler; ‘Şero’ ve ‘Duman’. Kılıçdaroğlu: Şero’ya söz verdim yaş mama lüks olmaktan çıkacak. Karamollaoğlu: Duman’da aynı fikirde

Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 18 yıl önce CHP Genel Merkezi’nde doğan ve yıllar içinde partinin maskotu haline gelen kedi Şero ile birlikte çekildiği bir fotoğrafı “Bugün kendisine söz verdim. İktidara gelince yaş mamayı lüks olmaktan çıkaracağım” ifadesiyle paylaştı.

Kılıçdaroğlu Şero'ya söz verdi: İktidara gelince yaş mamayı lüks olmaktan çıkaracağım

18 yıl önce Ankara’daki CHP Genel Merkez binasının inşaatında doğan kedi Şero, zaman içinde CHP Genel Merkezi’nin maskotu haline geldi. Geçtiğimiz sene sağlık durumu kötüleşip hastaneye kaldırılan Şero, uzun süreli tedavinin ardından sağlığına kavuşup CHP Genel Merkezi’ne geri dönmüştü.

Parti görevlilerinin ismini ‘Kötü kedi Şerafettin’ tiplemesinden esinlenerek koydukları Şero ile birlikte çekildiği bir fotoğrafı paylaşan Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu not olarak şu ifadeleri kullandı; “Şero ile bir araya geldik. 2005 yılında dünyaya gelen Şero’yu halkımız ‘sosyal demokrat kedi’ olarak tanıdı. Bilirsiniz, kediler mekanı sahiplenir. Ve bir kedinin gözünde her şey kediye aittir. Burayı da en çok sahiplenen Şero’dur.

Kapılar ona hep açıktır. Malum kediler kapalı kapıları sevmez. O istediği yere girer çıkar; sonsuz bir seyahat özgürlüğüne sahiptir. İstediği yerde dolaşır, istediği yerde dinlenir, istediği yerde uzanır. Canı ne isterse onu yapar. Bazen TV’de yanımızda boy gösterir, bazen toplantımızı böler. Hep de dikkatleri üzerine çeker.

Kediler zaten bilge canlılar. Şero da artık gel git, bir siyaset erbabına dönüştü. Bugün de ona son çalışmalarımızı anlattım. Şero’ya bugün bir de söz verdim. İktidara gelince yaş mamayı lüks olmaktan çıkaracağım. Yolda beraber yürüdüklerimizi, herkesi, gencini yaşlısını kedisini çiçeğini böceğini yürekten seveceğiz. Çünkü şefkat erdemdir.”

Karamollaoğlu’ndan cevap gecikmedi; Duman da Şero ile aynı fikirdeKaramollaoğlu Kılıçdaroğlu’na destek verdi: Duman da yaş mama konusunda Şero ile aynı fikirde

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, partisinin kedisi duman ile video paylaşarak Kılıçdaroğlu’nun yaş mama vaadine destek verdi.

Karamollaoğlu Kılıçdaroğlu'na destek verdi: Duman da yaş mama konusunda Şero ile aynı fikirde

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın 13’üncü cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, dün partisinin maskotu Şero ile bir fotoğrafını paylaşarak “iktidara gelince yaş mamayı lüks olmaktan çıkaracağım” demişti.

Bugün Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’na destek geldi. Karamollaoğlu, partisinin kedisi Duman ile videosunu paylaşarak “Sayın Kılıçdaroğlu tanıştırayım; bu da bizim Duman 🙂 Siyasetle pek ilgisi yok ama yaş mama konusunda Şero ile aynı fikirde olduğunu düşünüyorum” dedi.

 

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here