Deniz Baykal Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı

0

Deniz Baykal Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal için CHP Genel Merkezi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde tören düzenlendi.

İlk tören CHP Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Törene, Baykal’ın ailesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ve partililer katıldı.

Baykal’ın cenazesi TBMM’de düzenlenecek tören için yola çıkarıldı. Resmi törenle TBMM önüne getirilen Baykal’ın cenazesi için geniş katılımlı bir tören düzenlendi.

Deniz Baykal için TBMM’de düzenlenen cenaze törenine TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Dışişleri Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski başbakanlardan Tansu Çiller, eski meclis başkanlarından Bülent Arınç, Cemil Çiçek, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Binali Yıldırım, Numan Kurtulmuş, AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, siyasi parti genel başkanları, eski ve yeni çok sayıda milletvekili katıldı.

Deniz Baykal için Ahmet Hamdi Akseki Camisi’nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Valisi Vasip Şahin, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, milletvekilleri, siyasetçiler, Deniz Baykal’ın ailesi ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze namazının kılınmasının ardından Baykal’ın cenazesi defnedilmek üzere devlet mezarlığına götürüldü.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here