Yay Burcunda Yeni Ay!

0

Yay Burcunda Yeni Ay!

“Yeni ayda heyecan ve hevesle başlanan konulara odaklanma, fikirleri harekete geçirebilme becerisi ise oldukça yoğun görünüyor.”

Merhabalar sevgili okurlar,
Sonbahar biterken Kış mevsimini kucaklamaya başladık. Bu geçiş bizi biraz da esnemeye ve bırakmaya davet ediyor.

Yeni yıl (christmas) heyecanı da Aralık ayının en hoş yanı aslında.

İlerisi için çok daha umutlu ve iyimseriz. Şükür duygusunu kalbimizde hissedeceğimiz bu ay kendimize ileriye dönük yeni sözler vermeye başlıyoruz. Hayat görüşümüzü geliştirebileceğimiz konular, kişilerle bir arada olma şansımız başlıyor. Yakın çevremizden uzaklaşıp alışılmamış konular, yerler ve öğretilere yakınlık hissetme zamanı. Özellikle kültürel anlamda bilincin yenilenmesi, alışkanlıklarımızı zorlamak, risk almak, hayata bambaşka açılardan bakmak inançla, umutla yola devam etme süreci olacak bir aylık dönemde.

Yeni Ay ise 24 Kasım/Perşembe günü doğuyor! Yılın son Yeni Ayı ile genel olarak gündemde neler olabilir; Kariyerde uzmanlaşma çabası, uluslararası işler, medya, ihracat/ithalat, turizm, yolculuklar, üniversiteler, eğitim, uzaklara yönelik umutlar, idealler, akademik hedefler, hukuki konular, sınavlar, yolculuklar, yurt dışı bağlantılara yönelik girişim yapma enerjisi yüksek. Hayata bakışımız, anlam arayışımız, kişisel gelişimimize yönelik kararlar, sosyal anlamda genişleme arzumuz, bizi geliştirecek öğretiler, yeni eğitim seçenekleri, bizden tecrübeli, bilgili kişilerle temaslar gündemimize yerleşebilir.

Yeni Ay enerjisinde Venüs/Merkür oldukça coşkulu bir süreç getirecek.

Sosyal alanda, ikili ilişkilerde, maddi fırsatlarda iyimserliğin hakim olacağı söylenebilir. Bizi bağlayan, sınırlayan durumlardan uzaklaşmak, son dönemde yaşanan güneş/ay tutulması sürecinin getirdiği baskı ve karamsarlığın ardından adeta yeni ataklar yapmaya hazır durumdayız.

Özgürlüklerin altını çizen etkiler daha ziyade sosyal ve toplumsal dinamiklerin içinden geçileceğini de anlatıyor. İdealler yanında ortak bir payda yaratmak adına akış enerjisi de önemli. Zira Jüpiter Balık yerleşimi elbette yeni ay aktörü olarak düz hareketine geçerken, geçmiş birtakım konular üzerinden beklentilerin son aşamasında, geçmişten bağımsız hareket etmek üzere olduğumuz söylenebilir.

Yeni ayda heyecan ve hevesle başlanan konulara odaklanma, fikirleri harekete geçirebilme becerisi ise oldukça yoğun görünüyor. Ancak abartılı adımlar üzerinde birden fazla düşünmek, fanatizmden, aşırı dogmatik tutumlardan, sınırsız bir iyimserlikten kaçınarak 2.bir plan dahilinde hareket edebilmeliyiz. Özellikle beklentilerimiz, heveslerimizi teorik düzeyde tutmak yerine, elle tutulur olması, yeni deneyimlere dair isteklerimizin havada kalmaması adına önemli olacaktır.

Haritada Başak burcunun yükseliyor olması zaten pratik, mantıklı hareket etmenin önemini gösteriyor. Organize olmak, toparlanmak, şartları analiz ederek değerlendirme yapmak, emek vermek, daha fazla hizmet, sorumluluk, bir konuyu, hedefi geliştirmek, bilgi akışını doğru yönetmek açısından uyarıcı. Zira Mars (retro) etkisi altında olduğumuz bilinci de göz ardı edilmemeli.

Haritalarımızda Yay burcunun bulunduğu yaşam alanında coşkulu, hevesli, optimist kararlar almak, harekete geçmek üzere umutları taze tutalım.

Sevgilerimle.💜

Güner YÖNEL/Astrolog
#LibraAstroloji
İletişim:

Güner YÖNEL/kentekrani

Youtube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 24 Kasım 2022

Yazarın Tüm Yazıları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here