“Babamın tahtına sadece Beyonce aday olabilir”

0

“Babamın tahtına sadece Beyonce aday olabilir”

2009’da hayatını kaybeden pop yıldızı Michael Jackson’ın oğlu Prince Jackson, babasının tahtına kimin aday olabileceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Michael Jackson, 25 Haziran 2009’da 50 yaşında hayata veda etmişti. Pop yıldızının oğlu Prince Jackson, Entertainment Tonight’a babasının müzik dünyasına bıraktığı miras hakkında konuştu.

25 yaşındaki Prince Jackson, Rolling Stone Dergisi’nin babasının tahtına Harry Styles’ı aday göstermesi üzerine yorum yaptı.

Jackson “Popun Kralı’ tanımını oluşturan pek çok teknolojik altyapı ve sosyal faktör var. Bunları bir başkasının kariyerinde görmüyorum açıkçası. Herkesin kendine göre başarıları var ama ‘Popun Kralı’ olmak çok eşsiz bir başarı çünkü babam birçok ülkede tüm sınırları aşmayı başardı” ifadelerini kullandı.

Michael Jackson’ın oğlu, “O küresel çapta büyük bir başarı yakaladı ve bir noktada dünyanın en ünlü insanı oldu. Bütün bu nedenlerden ötürü ‘Popun Kralı’ unvanını kimsenin alabileceğini düşünmüyorum” diyerek sözlerine devam etti.

Bu unvan günümüzde yalnızca Michael Jackson için kullanılsa da oğlu yalnızca bir kişiyi aday gösterebileceğini söyledi. Prince Jackson, bu unvan için aklına yalnızca Beyonce’nin geldiğini ifade etti.

Prince Jackson, “Onu (Beyonce) kişisel olarak tanımıyorum ama müziğe yaklaşımını takdir ediyorum. Profesyonel bir açıdan bakacak olursam babamın Beyonce’nin yükselişe geçtiği yıllarda onu takdir ettiğini biliyordum. Sanırım onun bu günlere geleceğini tahmin etmişti. Beyonce’de aynı kıvılcımı ve adanmışlığı gördü. Bu yüzden onu babamın olduğu konuma yakın görüyorum” dedi.

Michael Jackson’ın Paris, Prince, Prince Michael II adındaki üç çocuğu bulunuyor.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here