Meteoroloji uyardı; Hafta sonuna dikkat…

0

Meteoroloji uyardı; Hafta sonuna dikkat…

Meteoroloji’den yapılan güncel hava durumu tahminlerine göre, yarından (Cumartesi) itibaren sağanak yağış etkisini gösterecek. Hafta boyu sürmesi beklenen sağanak yağışla ilgili yetkililerden de uyarı geldi. İşte il il hava durumu tahminleri…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava durumu tahminlerini sosyal medyadan duyurdu.

Yedi günlük tahminleri içeren haritayla birlikte yapılan açıklamada, “(15 – 21 Ekim 2022) Hava sıcaklıklarının ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.” denildi.

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzey ve batısı, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı ile Gaziantep, Kilis, Adıyaman ve Diyarbakır çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden itibaren Muğla kıyıları, İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale’nin doğusu, Balıkesir’in kuzeyi ile Antalya, Sivas, Erzincan, Tunceli, Erzurum, Bingöl, Ardahan, Gümüşhane, Bayburt ve Artvin çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerektiği belirtildi.

15 Ekim/Bölgelerde ve Denizlerde Hava durumu

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here