Beşiktaş, Ankaragücü deplasmanında. İşte Süper Lig’de pazar programı

0

Beşiktaş, Ankaragücü deplasmanında. İşte Süper Lig’de pazar programı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında yarın MKE Ankaragücü’ne konuk olacak.

Eryaman Stadı’nda yapılacak müsabaka, saat 21.45’te başlayacak. Karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Ligde çıktığı 4 maçın 3’ünü kazanan ve 1’inde berabere kalan Beşiktaş, haftaya 10 puanla lider girdi. Teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde sergilediği performansla dikkati çeken siyah-beyazlı takım, başkent temsilcisine üstünlük kurarak üst üste 3. galibiyetini almayı hedefliyor.

Süper Lig’in yeni ekiplerinden MKE Ankaragücü ise geride kalan bölümde henüz 3 puanla tanışamadı. Geride kalan bölümde bir beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayan sarı-lacivertliler, yeni teknik direktörü Ömer Erdoğan yönetiminde çıkacağı ilk karşılaşmada galibiyet elde etmek istiyor.

Beşiktaş’ta Josef de Souza ile Atiba Hutchinson, mücadelede forma giyemeyecek. Sakatlığını atlatan Rachid Ghezzal ise teknik direktör Ismael’in tercih etmesi halinde sahadaki yerini alabilecek.

Süper Lig’de çıktığı 3 maçta 1 puan alabilen MKE Ankaragücü’nde son hafta Vavacars Fatih Karagümrük deplasmanında yaşanan 4-1’lik yenilginin ardından teknik direktör Mustafa Dalcı’yla yollar ayrılmıştı.

Sarı-lacivertli yönetim Dalcı’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Ömer Erdoğan’ı getirdi. MKE Ankaragücü, yeni teknik direktörü Erdoğan’la da ilk sınavını, 4 maçta 10 puan toplayarak averajla lider olan Beşiktaş karşısında verecek.

MKE Ankaragücü, sezonun ilk 3 puanına Beşiktaş karşısında, taraftarı önünde ulaşmak için mücadele edecek.

Hatayspor, Adana Demirspor ağırlayacak

Atakaş Hatayspor, Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında bugün Adana Demirspor’u ağırlayacak.

Yeni Hatay Stadı’nda oynanacak ve saat 19.15’te başlayacak karşılaşmayı hakem Burak Şeker yönetecek.

Süper Lig’e kötü bir başlangıç yapan bordo-beyazlı ekip çıktığı 3 maçta puan alamadı.

Puan cetvelinde 19. ve son sırada bulunan Hatayspor, Adana temsilcisi karşısında ilk galibiyetini arayacak. Konuk ekip Adana Demirspor ise karşılaşma öncesinde 4 maçta 9 puanla 4. sırada yer alıyor.

Hatayspor’da bu maç öncesi eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

Kasımpaşa, Antalyaspor’a konuk olacak

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Kasımpaşa, deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Corendon Airlines Park Antalya Stadı’nda oynanacak müsabaka, saat 21.45’te başlayacak. Mücadeleyi hakem Kadir Sağlam yönetecek.

Ligin geride kalan 4 haftasında 1 galibiyet ve 3 mağlubiyet yaşayan Kasımpaşa, haftaya 3 puanla 15. sırada girdi. Yaptığı maçların 2’sini kazanan ve 2’sinden mağlup ayrılan Antalyaspor ise 6 puanla 10. basamakta yer aldı.

Kasımpaşa’da Tarkan Serbest ile Raoul Petretta, sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek. Geçen sezonun son bölümünde kadro dışı bırakılan Ryan Donk ise affedildi. Deneyimli futbolcu, teknik direktör Şenol Can’ın şans vermesi halinde müsabakada görev yapabilecek.

Lacivert-beyazlı ekipte hafif sakatlığı bulunan kaleci Ertuğrul Taşkıran’ın durumu ise maç saatinde belli olacak.

4 Eylül Pazar

19.15 A. Hatayspor – Adana Demirspor: Burak Şeker

21.45 FT Antalyaspor – Kasımpaşa: Kadir Sağlam

21.45 MKE Ankaragücü – Beşiktaş: Mete Kalkavan

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here