Bir rica: Müzedeki eserler, muhafazakar, ortodoks ve pervasız. Lütfen onları rahatsız etmeyelim, müzede ‘aşk sanatı’ yapmayalım. 

0

Bir rica: Müzedeki eserler, muhafazakar, ortodoks ve pervasız. Lütfen onları rahatsız etmeyelim, müzede ‘aşk sanatı’ yapmayalım. 

Polonya’da Świnoujście sahil kasabasındaki Fort Gerhard askeri müzesi, ilginç bir uyarı yayınlayarak gündem oldu. Askeri müzede çalışanlar, CCTV kameralarına baktığında, müze içinde seks yapan ziyaretçilerin olduğunu fark etti.

Sahil Savunma Müzesi, sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada, ‘Misafirlerimizin rica olunur… Nasıl söyleyebiliriz bilmiyorum. Müzede aşk sanatı yapmayalım.” yazdı.

19. yüzyıldan kalma eski bir Prusya kalesinin bir parçası olan Świnoujście sahil kasabasındaki Fort Gerhard müzesi, yeni güvenlik kameraları kurduktan sonra çok sayıda misafiri müzede cinsel ilişkiye girerken yakaladıklarını söyledi.

Yetkililer isyan etti, Polonya’da askeri müze ‘seks yapmayın’ uyarısı yayınladı

Müze tarafından paylaşılan gönderide, ‘Misafirlerimizden anlayışlı olmalarını diliyoruz. Müzede sergilenen parçaların çoğu uzun yıllar öncesine ait ve tamamen farklı ahlaki normlara alışkın – muhafazakar, hatta ortodoks ve pervasız. Onları rahatsız etmeyelim!’ ifadeleri kullanıldı.

Müze müdürü Piotr Piwowarczyk yerel gazete Gazeta Wyborcza’ya konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bir aydan kısa süre içerisinde üç farklı kayıta rastladık. Kaleye gelen ziyaretçilerin çeşitli mizaçları var, bazıları çok muhafazakar. Ziyaretleri sırasında böyle şeylerle karşılaşarak şok olmalarını istemiyoruz.” dedi.

A military museum in Poland has appealed for 'lusty' visitors to stop having sex

Piwowarczyk, müzede cinsel ilişkiye giren müşterilerin genellikle karanlık ve gizli yerleri tercih ettiğini belirtirken, ‘Ama kameralardan göründüklerini söylemek isterim.” dedi.

Poland: War museum begs customers to stop bonking behind the exhibits – Virtual Media News – 7-24 Live News

Polonya yasalarına göre, toplum içinde seks yasa dışı olarak kabul edilir. Ahlaksız davranışlarda bulunanlar ya gözaltı, hapis ya da para cezasına çarptırılmaktadır.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here