25.4 C
Türkiye
Çarşamba, Nisan 17, 2024
Ana Sayfa Kent Bir devrin sonu mu! Beyoğlu Sineması kapılarını kapattı

Bir devrin sonu mu! Beyoğlu Sineması kapılarını kapattı

0

Bir devrin sonu mu! Beyoğlu Sineması kapılarını kapattı

1989 yılında kurulan Beyoğlu Sineması, maddi zorluklar nedeniyle bir süreliğine kapılarını kapattığını açıkladı. Açık kalarak her geçen gün daha fazla zarara uğradıklarını belirten Beyoğlu Sineması yönetimi, işletmeyi devretmek için görüşmelere başladığını duyurdu.

Beyoğlu Sineması yönetimi tarafından yapılan yazılı açıklamada ise, maddi zarara uğramamak için sinemanın bir süre kapatıldığını belirterek, “Şu an için Beyoğlu Sineması aktif olarak açık kalabilecek maddi yükümlülüklere sahip değil. Biz de bu süreçte açık kalarak her geçen gün zararın artmasından ise kapalı kalmasını tercih etmek durumunda kaldık. Bu konuyla ilgili gerek mal sahipleriyle, gerek dağıtımcılarla, gerek ise işletmeyi devredebileceğimiz opsiyonlar için görüşüyoruz. Ama şu an için herhangi bir gelişme yok” ifadeleri kullanıldı.

Beyoğlu Sineması ayrıca sosyal medya hesabından sinemanın önünde asılı olan “20 Günlüğüne Kapalıyız” ibaresinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Beyoğlu Sineması’nın girişine asılan ’20 Günlüğüne Kapalıyız’ ibaresi gerçeği yansıtmamaktadır. Halep Pasajı yöneticilerinin gün içerisinde gelen soruların önüne geçmek için astığını belirttiği bu not hızlıca kaldırılmıştır. Beyoğlu Sineması’nın yeniden açılacağı tarih ve süreç şu an için belirsizdir. En kısa sürede yeniden kapılarımızı açmak için sabırsızlanıyoruz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here