10 Haziran/Bölgelerde ve Denizlerde Hava durumu

0

10 Haziran/Bölgelerde ve Denizlerde Hava durumu

İstanbul

Hava durumu; Sağanak Yağışlı. 20/31 Derece

Nem; % 39/84

Rüzgar; 13 KM/SAAT

Bölgelerde Durum
 
Marmara Parçalı yer yer çok bulutlu, doğusu ile Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın öğle saatlerinden sonra Edirne ve Kırklareli çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.
Ege Parçalı ve az bulutlu, bölgenin iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra Kütahya çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Akdeniz Parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz’in iç kesimleri ile yarın öğle saatlerinden sonra Isparta ve Burdur çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
İç Anadolu Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğusunun yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın öğle saatlerinden sonra Çankırı çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.
Batı Karadeniz Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde iç kesimlerinin, yarın bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın öğle saatlerinden sonra Karabük, Kastamonu çevreleri ile Bolu’nun doğusunda yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.
Orta ve Doğu Karadeniz Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Amasya çevreleri ile yarın bölgenin iç kesimleri ve Samsun çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın öğle saatlerinden sonra Çorum çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.
Doğu Anadolu Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Güney Doğu Anadolu Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Denizlerimizde Durum

 
Genel Durum Kuzey Ege’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.
Karadeniz Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, batısı gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz’de doğu ve güneydoğu, öğle kuzeydoğudan, Doğu Karadeniz’de doğu ve kuzeydoğudan, batısı güneydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
Marmara Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

.

Ege Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege’de güney ve güneydoğudan 4 ila 6, yer yer 7, Güney Ege’de güney ve güneydoğudan 3 ila 5, öğle saatlerinden sonra 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, kuzeyi yer yer 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
Akdeniz Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz’de batı ve kuzeybatı, sabah saatlerinde Antalya Körfezi kuzeydoğudan, öğle saatlerinden sonra güneybatıdan 3 ila 5, Doğu Akdeniz’de batı ve güneybatıdan 3 ila 5, batısı öğle saatlerinde 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, öğle saatlerinde Doğu Akdeniz’in batısı 2,5mm, Görüş: İyi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here