Halimize şükür edelim… Hindistan’da erişte, elbise rengi, sexy ve tuz boşanma nedeni olmuş!

0

Halimize şükür edelim… Hindistan’da erişte, elbise rengi, sexy ve tuz boşanma nedeni olmuş!

Hindistan’da, The New Indian Express’e (TNIE) göre, Maggi marka erişte kullanıldığı gerekçesiyle “Maggi davası” olarak nitelendirilen dava, Hindistan’ın Karnataka eyaletinin Ballari kentinde mahkemede görüldü.

Hakim ML Raghunath, boşanma davasının adam tarafından açıldığını belirterek, karısının kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinde hazır Maggi eriştesi dışında başka bir yemek hazırlamayı bilmediğini belirtti.

Hakim, çiftin anlaşmalı boşandığını doğruladı.

Times of India’ya göre, Karnataka’nın Mysuru kentinde benzer vakalar yaşandı.

*Bir koca, takım elbisenin rengini doğru seçmediği iddiasıyla karısına boşanma davası açtı.

*Başka bir adam, yemeğe fazla tuz atmakla suçladığı karısından ayrılmak için mahkemeye başvurdu.

*Polisler, Cherla Gowraram köyünden bir Naveen’i, karısının kendisine köri köri pişirmediğinden sarhoş bir şekilde şikayet etmek için altı kez acil durum numarasını ‘100’ çevirdiği için gözaltına aldı.

*Mumbai’deki bir aile mahkemesi, bir erkeğe ‘saldırgan ve otokratik ve doyumsuz bir seks iştahı’ olduğu gerekçesiyle boşanma kararı verdi.

Adam mahkemeye, evliliklerinde karısının “seks için aşırı ve doyumsuz bir istek” gösterdiğini ve onu taciz ettiğini söyledi.

Ayrıca kendisine ilaç verdiğini ve içki içmeye zorladığını da iddia etti.

Adam mahkemeyi, işi onu bitkin bırakmış olmasına rağmen, onun ‘şehvetini’ tatmin etmek zorunda kaldığını ileri sürdü.

Koca, onu doğal olmayan cinsel ilişkiye girmeye zorladığını ve ne zaman buna karşı koymaya çalışsa, onu taciz ettiğini ve ardından kocasının onun baskısına ve ısrarlı taleplerine boyun eğmek zorunda kaldığını iddia etti.

*Ghaziabad’lı bir boşanma avukatı olan Naresh Kumar, The Times of India’ya evli bir çift hakkında bilgi verdi – ikisi de 20’li yaşların ortasındaki BT uzmanları.

Görücü usulü evliyken her şey çok güzel gidiyordu. Taa ki Lok Sabha seçimlerine kadar.

Sorun, kocanın Modi’yi şiddetle desteklemesiydi, karısı ise bir Kejriwal fanatiğiydi.

“BJP’nin seçimlerdeki ezici zaferinden sonra, koca karısını partisinin kötü performansıyla alay ederdi. Tartışmalar tırmandı ve ikisi de iki ay içinde uzlaşmaz farklılıkları öne sürerek boşanma davası açtılar” dedi.

*Bombay Yüksek Mahkemesi parti yapma hakkına bir darbe vurdu.

Bir aile mahkemesi, karısının düzenli olarak parti yapmasının bir tür suistimal oluşturduğunu iddia eden bir denizciye boşanma kararı verdi.

Bombay Yüksek Mahkemesi, alt mahkemenin kararını bozarak, erkeğin zulüm nedeniyle boşanma hakkına sahip olmadığını kaydetti.

Mahkeme, “Mevcut toplumda bir dereceye kadar sosyalleşmeye izin verilir” dedi.

*Mumbai Mirror’a göre, 30’lu yaşlarındaki bir Parel erkeği, geleneksel Hint kıyafeti yerine gömlek ve pantolon giydiği gerekçesiyle karısından ayrılmaya çalıştı.

Ayrıca, üç yıllık evlilikleri boyunca karısının kendisini bir kez seks yapmayı reddettiğini belirtti.

Aile mahkemesi boşanmayı kabul ederken, Bombay Yüksek Mahkemesi kararı bozdu.

Mahkeme, “Zulüm kapısı bu kadar geniş açılamaz, aksi takdirde her mizaç uyuşmazlığında boşanmaya karar verilmesi gerekir” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here