Alex; “Jesus, yardımcı antrenörlük teklif etti, ancak ben Sao Paulo altyapısındaki antrenörlük kariyerime devam edeceğim”

0

Alex; “Jesus, yardımcı antrenörlük teklif etti, ancak ben Sao Paulo altyapısındaki antrenörlük kariyerime devam edeceğim”

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Alex de Souza, sarı lacivertli kulübün yeni teknik direktörü Jorge Jesus’la ilgili olarak Portekiz basınına açıklamalarda bulundu.

Kulübü’nün teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus’u getirmesinden sonra Portekizli çalıştırıcıya başarı mesajı yayınlayan Alex de Souza, Record’a özel açıklamalar yaptı.

Jesus’un Fenerbahçe’ye faydalı olacağından bahseden Brezilyalı, “Kulübü çok seven ve her zaman Fenerbahçe için en iyisini isteyen biri olarak Jesus yeteneklerinde birinin teknik direktör olması muhteşem” dedi.

Jesus’un Fenerbahçe’de başarılı olup olamayacağı konusuna değinen Alex de Souza, “Başarı çeşitli faktörlerin birlikteliğinden gelir. Kulübün, taraftarların ve toplumun Fenerbahçe’den beklentilerinin farkında olması gerek. Yaptığı analizler sonrasında çalışmalarına başlayacaktır. Ancak, Fenerbahçe’de başarılı olmak için tüm kaliteye ve deneyime sahip. Jesus’la birlikte birkaç faktör daha eklenirse büyük başarılar elde yaşanacaktır” ifadelerini kullandı.J

Jesus’un kendisine yardımcı antrenörlük teklif ettiğini söyleyen Alex de Souza, bu teklifi reddettiğini ve Sao Paulo altyapısındaki antrenörlük kariyerine devam edeceğini dile getirdi.

Alex de Souza,
“Fenerbahçe, 8 sezondur Süper Lig’i kazanamıyor. Jorge Jesus, bu hasreti bitirmesi için göreve getirildi. Baskı olması doğaldır. Ancak, bu baskıyı Benfica’da, Flamengo’da ve çalıştığı diğer yerlerde de yaşadı.” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here