2 Haziran/Bölgelerde ve Denizlerde Hava durumu

0

2 Haziran/Bölgelerde ve Denizlerde Hava durumu

İstanbul

Hava durumu; Parçalı bulutlu. 18/27 Derece

Nem; % 66/95

Rüzgar; 25 KM/SAAT

Bölgelerde Durum
Bölgelerimizde Hava
Marmara Parçalı ve az bulutlu, doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra Bilecik çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzeydoğu kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.
Ege Parçalı ve az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Akdeniz Az bulutlu, zamanla batı ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Göller yöresinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, Kahramanmaraş çevrelerinde güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.
İç Anadolu Parçalı ve yer yer çok bulutlu, doğu kesimleri ile Eskişehir ve Çankırı çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, Kayseri ve Sivas çevrelerinde güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.
Batı Karadeniz Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bölgenin iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kıyı kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.
Orta ve Doğu Karadeniz Parçalı ve yer yer çok bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra bölgenin iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Doğu Anadolu Parçalı ve yer yer çok bulutlu, kuzey kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, Malatya çevrelerinde güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.
Güney Doğu Anadolu Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, Adıyaman çevrelerinde güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor. Bölge genelinde toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.

Denizlerimizde Durum

 
Genel

Durum

Fırtına beklenmiyor.
Karadeniz Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Batı Karadeniz’in batısı sabah sis ve puslu

Rüzgar: Batı Karadeniz’de kuzey ve kuzeydoğudan; Doğu Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan, öğleden sonra doğudan 2 ila 4 kuvvetinde

Dalga: 0,5 ila 1,5 m

Görüş: İyi, sis anında zayıf.

Marmara Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Kuzeydoğusu sabah sis ve puslu

Rüzgar: Kuzeydoğudan 2 ila 4, öğleden itibaren 5 kuvvetinde

Dalga: 0,5 ila 1,0 m, öğleden sonra yer yer 1,5 m

Görüş: İyi, sis anında zayıf.

Ege Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu

Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan, güneyi kuzeybatıdan 3 ila 5, güneyi öğleden itibaren yer yer 6 kuvvetinde

Dalga: 1,0 ila 2,0 m, öğleden sonra yer yer 2,5 m

Görüş: İyi.

Akdeniz Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu

Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4, öğleden itibaren yer yer 5 kuvvetinde

Dalga: 0,5 ila 1,5 m, doğusu yer yer 2,0 m

Görüş: İyi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here