31 Mayıs/Bölgelerde ve Denizlerde Hava durumu

0

31 Mayıs/Bölgelerde ve Denizlerde Hava durumu

İstanbul

Hava durumu; Parçalı bulutlu. 18/30 Derece

Nem; % 53/89

Rüzgar; 20 KM/SAAT

Bölgelerde Durum
 
Marmara Parçalı ve az bulutlu, bu akşam saatlerinde Tekirdağ’ın kuzeydoğu ilçelerinin (Ergene, Çorlu, Çerkezköy ve Kapaklı) yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Ege Az bulutlu, zamanla iç kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Akdeniz Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin parçalı bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra Doğu Akdeniz’in Toroslar Mevkii’nin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
İç Anadolu Parçalı, zamanla az bulutlu, bu akşam saatlerinde bölgenin doğusu ve Çankırı çevreleri ile öğle saatlerinden sonra kuzey ve doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Batı Karadeniz Parçalı bulutlu, bu akşam saatlerinde Karabük, Kastamonu ve Sinop çevreleri ile öğle saatlerinden sonra bölgenin iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Orta ve Doğu Karadeniz Parçalı bulutlu, bu akşam saatlerinde Samsun, Çorum, Amasya, Tokat ve Gümüşhane çevreleri ile yarın öğle saatlerinden sonra bölgenin iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Doğu Anadolu Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu, sabah saatlerinde Tunceli çevreleri ile öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzey ve doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Güney Doğu Anadolu Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Denizlerde Durum

 
Genel Durum Güney Ege’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.
Karadeniz Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Batı Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan, batısı kuzeydoğudan 2 ila 4; Doğu Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan, doğusu güneybatıdan 3 ila 5, ilk saatlerde kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, Görüş: İyi.
Marmara Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4, akşam saatlerinden itibaren 3 ila 5, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, Görüş: İyi.
Ege Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege’de batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4, öğle saatlerinden itibaren 3 ila 5; Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6, öğle saatlerinden itibaren güneyi 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, güneyi 3,0 m, Görüş: İyi.
Akdeniz Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz’de batı ve kuzeybatıdan, Antalya Körfezi güneybatıdan 3 ila 5; Doğu Akdeniz’de batı ve güneybatıdan, Mersin Körfezi sabah saatlerinde kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here