Anadolu Fest İptal! 

0

Anadolu Fest İptal! 

Eskişehir Valiliği’nin kentte 15 gün süreyle açık alanlardaki etkinliklerin yasaklaması nedeniyle 12-15 Mayıs tarihlerinde yapılması planlanan şehrin en büyük festivali olan Anadolu Fest de iptal edilmiş oldu.

Anadolu Fest İptal! 

Sosyal medyada da Eskişehir’deki yasak gündem olurken, siyasiler, sanatçılar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar karara tepki gösterdi.

Gelen tepkilerde, söz konusu uygulamanın yaşam tarzına müdahale olduğu ve gençlerin eğlenmesinin önüne geçmek için özel olarak çıkarılan bir karar olduğu savunuldu.

Binlerce üniversite öğrencisinin katılması planlanan ve biletleri aylar öncesinde satışa sunulan festivalde, Levent Yüksel, Haluk Levent, Teoman, Hayko Cepkin, Sagopa Kajmer, Yeni Türkü gibi birçok isim de sahne alacaktı.

Anadolu Fest’ten açıklama: Bölge İdare Mahkemesi’ne itiraz edeceğiz

Eskişehir Valiliği’nin etkinlikleri 15 gün süreyle yasaklaması kentte 12-15 Mayıs tarihleri arasında yapılması planlanan müzik festivalini de etkiledi. Festivalin Organizasyon sorumlusu Serdar Can, İdare Mahkemesi’ne itiraz edeceklerini, şu ana kadar yaklaşık 10 bin bilet satıldığını belirtti.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here