Nereden Nereye. Serdar Dursun’un sosyal medya paylaşımı viral oldu

0

Nereden Nereye. Serdar Dursun’un sosyal medya paylaşımı viral oldu

Serdar Dursun, attığı gollerin yanı sıra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla da sarı lacivertli taraftarların gönlünde taht kurdu.

      

Fenerbahçe’nin sezon başında kadrosuna kattığı ancak, sakatlıklardan dolayı sezon öncesini iyi geçiremeyen ve kritik maçlarda yararlanamadığı Serdar Dursun, Teknik Direktör İsmail Kartal ile birlikte daha fazla forma şansı buldukça gollerini de atmaya başladı.

Sarı lacivertli formayla gösterdiği etkili performans sayesinde A Milli Takım’a da seçilen tecrübeli santrfor, hırsı futbolu ve attığı gollerle Fenerbahçe taraftarının sevgilisi haline geldi. Son olarak Galatasaray derbisinde takımının ikinci golünü atan Serdar Dursun’un sosyal medya hesabından paylaştığı bir video binlerce paylaşım aldı.

“Before&After” (Öncesi&Sonrası) yazan 30 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe’ye transfer olmadan önce Kadıköy tribünlerinde maç izlediği videoları ve Galatasaray derbisinde attığı golün ardından tribünlerle yaşadığı sevincinin görüntülerini paylaştı. 2015-2018 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Robin van Persie’nin maç sırasında ısındığı videoyu paylaşan Serdar Dursun, birçok farklı maçta Fenerbahçeli taraftarlarla olan görüntülerini yayınladı.

Fenerbahçe’nin Darmstadt’tan bedelsiz şekilde kadrosuna kattığı Serdar Dursun, bu sezon ligde oynadığı 27 maçta 10 gol atıp 2 asist yaptı. Başarılı golcü, 2010-11 sezonunda Fenerbahçe’de 10 gol atan Semih Şentürk sonrası bu sayıya ulaşan ilk Türk futbolcu oldu.

Serdar Dursun, Galatasaray derbisi sonrası duygularını şu sözlerle anlatmıştı: “O kadar derbi izledim kahvelerde, stadyumlarda, kale arkalarında. Bugün mutluyum. Gol attım. İyi hazırlandık. İyi bir planımız vardı. 1 senede iki kere derbi kazanmak her sene olacak iş değil. Çok zor.”

Ayrıca Fenerbahçe’nin başarılı golcüsüne ‘Dursunaldo’ lakabı takıldı. Özellikle uzaktan şutlarda toplara Cristiano Ronaldo gibi vurmaya çalışan Serdar Dursun’a bu lakabı takılmasını sağlayan kişi takım arkadaşı Bright Osayi Samuel oldu. Twitch’te FIFA oynadığı anları yayınlayan Osayi Samuel, Serdar Dursun ile gol attığında ‘Dursunaldo’ diye bağırması kısa sürede viral hale geldi ve Fenerbahçeli taraftarların yıldız golcüye ‘Dursunaldo’ lakabını takmasını sağladı.

Öte yandan sezon başında Fenerbahçe’ye transfer olduğunda eski başkan Aziz Yıldırım tarafından yetersiz görülen Serdar Dursun, “Büyük Fenerbahçe taraftarlarına teşekkür ediyorum. Bazı insanlar bana sallıyor, ‘Fenerbahçe’de ne işi var’ diye. Onlara değil de beni destekleyenlere teşekkürler. Çok mutluyum. Keyfini çıkaralım” sözleriyle göndermede bulunmuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here