Kariyeri bitiyor mu? Bruce Willis’e dejeneratif beyin rahatsızlığı teşhisi kondu

0

Kariyeri bitiyor mu? Bruce Willis’e dejeneratif beyin rahatsızlığı teşhisi kondu

Aktör Bruce Willis’e afazi adı verilen dejeneratif bir beyin rahatsızlığı teşhisi kondu.

Ailesi, 67 yaşındaki Bruce Willis’e dil anlama yeteneğini etkileyen bir beyin rahatsızlığı teşhisi konulduğunu ve oyunculuktan uzaklaşacağını duyurdu.

Ailesi sosyal medyada yayınladığı bildiride şunları söyledi: ‘Bruce’un inanılmaz destekçilerine, bir aile olarak sevgili Bruce’umuz bazı sağlık sorunları yaşadığını ve son zamanlarda bilişsel yeteneklerini etkileyen afazi teşhisi konduğunu paylaşmak istedik.

‘Bunun bir sonucu olarak ve çok düşünerek Bruce, kendisi için çok şey ifade eden kariyerden uzaklaşıyor.’

İfade, eşi Emma (resimdeki) ve eski eşi Demi Moore ve tüm çocukları tarafından imzalandı.

Açıklama şöyle devam etti: ‘Bu ailemiz için gerçekten zorlu bir zaman ve sürekli sevginizi, şefkatinizi ve desteğinizi takdir ediyoruz. Bunu güçlü bir aile birimi olarak atlatıyoruz ve hayranlarını getirmek istedik çünkü onun sizin için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz, sizin ona yaptığınız gibi.

Eşi, Emma Heming Willis, eski eşi Demi Moore ve tüm çocukları tarafından imzalanan açıklama, “Bruce’un her zaman dediği gibi, “Yaşa” diyor ve birlikte bunu yapmayı planlıyoruz.”

Ulusal Afazi Derneği’ne göre, bu durum dilin bozulması, konuşma üretimini veya kavrayuşunu ve okuma veya yazma yeteneğini etkilemesidir. Dernek, durumun her zaman beyindeki yaralanmadan kaynaklandığını, en sık inmeden kaynaklandığını, özellikle yaşlı bireylerde olduğunu bildirmektedir. Kafa travması, beyin tümörleri veya enfeksiyonlardan kaynaklananlar da afaziye neden olabilir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here