Sadakat (Fedeltà)

0

Sadakat (Fedeltà)

Bugünkü, dizi önerim Sadakat…

Netflix’te Şubat ayında yayınlanan bu dizi İtalyan yapımıdır. Marco Missiroli’nin 2019’da yayınlanan aynı adlı romanından uyarlanmıştır.

1.sezon 6 bölümden oluşmaktadır. Bölümler ortalama 45 dakika sürmektedir.

Alessandro Fabbri, Elisa Amoruso ve Laura Colella dizinin senaryosunu; Andrea Molaioli ve Stefano Cipani ise yönetmenliği üstlendi.

BiBi Film’in yapımcısı olduğu projenin başrollerinde Lucrezia Guidone (Luna Nera, Summertime) ve Michele Riondino yer alıyor.

Konusu: Emlakçılık yapan Margherita satması gereken bir daireye bayılırken; eşi Carlo ise verdiği bir ödev hakkında konuşmak isteyen gergin bir öğrencisiyle buluşuyor.
Peki, bu çift gerçekten ne kadar mutlu belki de ikisi de arzularının esiri. İzlerken insanlara Sadakat mi sadakatsizlik mi olmalıydı diye sorgulatıyor. Mutlu gibi görünen evlilikte, margherita’nın eşinin sadakatini sorgulamasıyla çatırdamaya başlıyor. Şüpheler giderek artıyor. Her iki eşte farklı arzulara yenik düşmeye başlıyorlar. Zamanla hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Margherita zamanla kariyerini frenlediğini düşünür. Kararlar almaya başlar ve kendi hayatın için bir şeyler yapmaya odaklanır. Daha önce evlendikten sonra ertelediği kariyerini zirveye ulaştıracaktır. Hayalini gerçekleştirmeye doğru adım adım gittiğini göreceksiniz.

Oyunculuklar oldukça başarılı. Her ikisi de çok iyi performans sergilemiş. İzleyince fark edeceksiniz. Şimdiden iyi seyirler…

Atay BARBUROĞLU/Yazar-Sanat Eleştirmeni
www.kentekrani.com 14 Mart 2022

Yazarın Tüm Yazıları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here