16.4 C
Türkiye
Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Ana Sayfa Gözden Kaçmasın Parlamenter Sistem Metni’ne AKP’den tepki: ”6 artı 1 benzemezler çetesi, postmodern ittifak...

Parlamenter Sistem Metni’ne AKP’den tepki: ”6 artı 1 benzemezler çetesi, postmodern ittifak olarak bir araya geliyorlar” 

0

Parlamenter Sistem Metni’ne AKP’den tepki: ”6 artı 1 benzemezler çetesi, postmodern ittifak olarak bir araya geliyorlar” 

6 partinin ortak deklarasyonuna AKP’den ilk tepki Grup Başkan Vekili Cahit Özkan’dan geldi.

“Bir taraftan 28 Şubat’ın 5’li çetesini adeta hatırlatırcasına 6 artı 1 benzemezler çetesi, postmodern ittifak olarak bir araya geliyorlar” diyen Özkan, ”Diyorlar ki ‘Biz güçlendirilmiş parlamenter sisteme geri döneceğiz’. Tamam, ne getireceksiniz? ‘Kanal İstanbul projesi, Türkiye’nin yerli ve milli projeleri durdurulacak’. Hani sizin derdiniz parlamenter sistemdi? Aynı ‘Gezici’lerin bıraktığı bakiyeler bunlar. Milli güvenlik sorunu haline gelen Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve onun aveneleri. Yolunu kaybetmişlerin, Kılıçdaroğlu ve CHP’nin masasında meze oldukları bir günü yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Güçlendirilmiş parlamenter sistem çalışmasını kabul etmediklerini söyleyen Özkan, “Bu vesayetçi, cuntacı, Türkiye düşmanlarıyla iş tutan CHP ve zihniyetini halkımıza şikayet ediyoruz” dedi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here