19.4 C
Türkiye
Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana Sayfa DEPREM 📽️Hatay’daki anma töreninde siyasilere büyük tepki. Gökhan Zan: ‘3 gün ölüme terk...

📽️Hatay’daki anma töreninde siyasilere büyük tepki. Gökhan Zan: ‘3 gün ölüme terk ettiniz bizi. İstemiyoruz sizi’

0
Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel ve Hataylı eski milli oyuncu Gökhan Zan tüm Türkiye’yi yasa boğan 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler için düzenlenen anma törenine katıldı.

Hatay’da gerçekleştirilen anma töreninde siyasetçilere yönelik büyük tepkiler yükseldi.

Deprem günlerinde yaşanan aksaklıkların protesto edildiği Hatay’da, bu zorlu süreçte Hatayspor’u yalnız bırakmayan Volkan Demirel  tezahürat ve alkışlarla karşılandı.

Volkan Demirel eski oyuncusu Christian Atsu için sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

İşte Volkan Demirel’in, Christian Atsu için kaydetti sözler:

“Atsu’nun attığı bu gol, ondan aldığımız son hediye. Depremden hemen önce gelen bu gol, saf sevinç ve umudu simgeliyor. Fakat sonrasında yaşanan deprem, Atsu’yu, Taner hocamızı ve birçok sevdiğimizi bizden aldı. Şimdi, onların aramızdan ayrılışlarının, Hatay’ın ve 10 ilimizin uğradığı büyük kaybın bir yılı geride kaldı. Büyük bir sevgi ve rahmetle anıyoruz.”

Anma törenine katılan eski milli futbolcu Hataylı Gökhan Zan da yoğun duygular içerisinde hayatını kaybedenler için Hataylılar ile bir aradaydı. Protestolara destek veren Zan, siyasilerin gelişi sırasında ‘3 gün ölüme terk ettiniz bizi. İstemiyoruz sizi’ sözleriyle tepkisini dile getirdi.