“AŞK TAKTİKLERİ” Netflix`te gösterimde.

0

“AŞK TAKTİKLERİ” Netflix`te gösterimde.

“Aşk Taktikleri” filmi Cuma günü Netflix`te gösterime girdi.
Filmin adı her ne kadar “Aşk Taktikleri” olsa da-aşkta taktik olmaz satranç tahtasındaki mücadele değildir aşk mesajını veriyor.
Duyguların devrede olduğu bir durumdur aşk…

Film klişe yaparak romantik komedilerdeki yapılan klişeleri ti`ye alıyor. Romantik, eğlenceli hem de duygusal vakit geçirebileceğiniz bir film olmuş diyebilirim.

Filmde kullanılan kıyafetler harika tasarımlar olarak karşımıza çıkıyor. Filmin müzikleri konseptle gayet uyumlu gelelim oyunculuk performanslarına… Romantik komedilerin Prensesi Demet Özdemir harika bir performans sergilemiş.


Filmin doğru castının en önemli oyuncularından biri olarak karşımıza çıkıyor. Bu performansa tecrübeli oyuncu Özgür Ozan, Şükrü Özyıldız, Cemal Günbaş, Doğukan Polat ve Atakan Çelik`i de ekleyebiliriz.

Yönetmen Emre Kabakuşak sinematografik açıdan başarılı bir iş çıkarmış. Filmde drone kamera kullanılması yeni bir durum olmasa da yarattığı etki bakımından müthiş olmuş. Drone kamera etkisi özellikle Kapadokya`nın muhteşem manzarasından görüntüler sunuyor izleyenlere… “Aşk Taktikleri filmin de hoşuma giden detaylarından biri de “Breakfast at Tiffany`s” filminin izlendiği sahne oldu. Bu sahne hoş bir romantizm sahnesi olmuş ve hem Audrey Hepburn`e hem de “Breakfast at Tiffany`s” filmine saygı duruşu gerçekleştirilmiş. Eğlenmek ve hoş vakit geçirmek istiyorsanız “Aşk Taktikleri filmini izlemenizi tavsiye ederim. İyi seyirler…

Canberk TURAN/Yazar-Yönetmen
Twitter: @canbturan
Instagram: @canberk_tu

 

Canberk TURAN /kentekrani

Youtube Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 13 Şubat 2022

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here