Covid-19 Gerçeği

0

Covid-19 Gerçeği.

2019 yılı aralık ayında dünya görünmeyen bir düşmanla karşılaştı. Dünyanın tamamı bu düşman karşısında aciz kaldı. Bazı profesörler kelle paça yemenin, ağzında tuzlu su ile gargara yapmanın bu virüsü öldüreceğini iddia ettiler.

Televizyonlarda her gün boy gösteren sağlık bilim kurulu üyeleri her gün başka bir şey dediler. Sonuçta binlerce insanımız hayatını kaybetti. Maske tedarikinde sıkıntılar yaşandı. Aylarca insanlar sokağa çıkmadı. Ekonomiler sıkıntılar yaşandı, yaşanmaya devam ediliyor. Şimdi sormak lazım bu adar insan ölmüşken, devamlı konuşan ve insanları yanlış yönlendiren, binlerce insan üzerinde bir çok ilacı test amaçla kullanan hastaneler suçsuz mu? Ölen anneler, babalar, teyzeler, amcalar, gençler için kullanılan ve sonucu bilerek yapılan yanlış tedavi yöntemlerini uygulayanlar, tavsiye edenler,  satışa sunanlar suçsuz mu? Şimdi bir büyük sorun kapıdan içeri girdi. Omicron varyantı ve ondan daha berbat olarak çıkan yeni varyantlar.

0 ile 5 yaş grubunu ileri derecede etkileyen yeni varyant geleceğimiz olan çocuklarımızın yaşamını  olumsuz etkiliyor. Var mı bir çaresi?

Yok!

Çare nerede?

Virüsü dünyada kalıcı olarak yok edecek bir aşı, bir ilaç var mı?

Bir virüsü yok etmek için mücadele edenler önce bunu bilmeli. Eğer bir düşman varsa ve sizi tehdit ediyorsa en kestirme yol onu kuşatmak, ilerlemesini durdurmak, çember içine almaktır.

Benim de bağlı olduğum bir kuruluş, insanları covıd-19 ve diğer varyantlardan koruyan, ölümleri nerdeyse sıfıra düşürecek bir ürün geliştirdi. Sağlık Bakanlığı bilim kurulu üyelerine Hacettepe Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Ege Üniversitesi’ne bilgi yazıları gönderildi. Alın inceleyin, tahlillerini analizlerini yapın denildi. Ancak başvurulan kuruluşların hiç birinden yanıt alınamadı. Firma yetkilileri eğer bu ürünü bir Fransız bir Amerikalı bir Çinli kuruluş sunsaydı  bu ülkede kırmızı halı serer bütün televizyonlar bundan bahsederdi. Biz virüsü hapishaneye sokan ve sonra hapsedilmiş virüslere toplayıp bir çuvalla dışarı atan bir yol bulduk .Ve dünyanın en doğal yolu hem çocuklar için hem büyükler için hem entübe hasta için hem normal bir hasta için tamamen zararsız diyorlar.

FDA onayı almış, CE belgesi ve ISO olan bakanlık onayı olan bu ürün bir kurtuluş olabilir.

İnsanlar ölmeye devam ediyor. Bazı gerçekleri, görmeyerek aşı olanlar korunmak için başka yollar deneyenler ben iki yıldır bu ürünlerini tüm ailemle beraber kullanıyorum. İki yıldır bu kadar insanla görüşmeme rağmen ve her hastama tavsiye etmeme rağmen hiç kimse covıd-19 olmadı ve hepsi – teşekkür ederim, dedi.
Artık insanlar gözünü açmalı gerçekleri görmeli.

Hakan CERAY/Hemoatapi ve Fitoterapi Uzmanı

faydalibilgilen@gmail.com

Hakan CERAY/kentekrani

Youtube Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 11 Şubat 2022

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here