Sağlık ve yaşam

0

Sağlık ve yaşam

Binlerce yıldır insanlık hastalıklarla uğraşıyor. Denenmiş olan bir çok formül bugün ilaç sanayii tarafından ek ürün olarak ilaçların içine konuyor ve doktorlar tarafından hastalara veriliyor. Hastaların tedaviye başlamadan önce çok iyi düşünmeleri lazım, açıkçası hapı yutmadan önce ne yapmak lazım onu araştırmak gerekir.

Vücudumuzda bulunan 100 triyon hücrenin aklı var ve her bir hücre farklı şeyi kabul ediyor, vücut yediği besinleri elekten geçirip kabul ediyor. Doğru besin maddeleri hücreyi iyi ediyor, yanlış beslenme de hücreyi hasta ediyor. Bu durumda hastalık zamanı çok dikkat edilmesi lazım, yanlış gıdalar insanları daha çok hasta ediyor. Kullandığımız kimyasal içerikli  ilaçlar fayda yerine zarar veriyor. Bir tek hapla başlayan tedavi yan etkilerden dolayı onlarca hap içmeyle devam ediyor. Sonuç değişen bir şey olmuyor daha kötüye gidiyoruz.

Danimarkalı iki defa Nobel ödülü almış Prof. Dr. Liunis Paul diyor ki ‘hücrelere doğru besin maddeleri verirseniz tedavi  edemeyeceğiniz hastalık yoktur.’ Bu doğru cümleden sonra hastalığı sadece ilaçla tedavi etmek fikrinin yanlış olduğu, asıl tedavinin beslenerek olması gerektiğini öğrenmeliyiz.

Bundan sonra bu köşemizde sizlere anlatacaklarımızla bir devrim yaşanacak…İyileşmek artık bu kadar kolay mı? diyeceksiniz.

Hakan CERAY/Hemoatapi ve Fitoterapi Uzmanı

faydalibilgilen@gmail.com

Hakan CERAY/kentekrani

Youtube Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 01 Aralık 2021

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here