16.4 C
Türkiye
Cumartesi, Nisan 20, 2024
Ana Sayfa Ekonomi Fasulye pahalıysa yemeyeceksin ucuz sebze yiyeceksin diyen Seray Sever’den yüksek elektrik faturası yorumu: Ben...

Fasulye pahalıysa yemeyeceksin ucuz sebze yiyeceksin diyen Seray Sever’den yüksek elektrik faturası yorumu: Ben buna ‘Oha’ diyorum!

0
Fasulye pahalıysa yemeyeceksin ucuz sebze yiyeceksin diyen Seray Sever’den yüksek elektrik faturası yorumu: Ben buna ‘Oha’ diyorum!

Sunucu ve oyuncu Seray Sever elektrik faturasını sosyal medya hesabında paylaştı. Gelen faturaya isyan eden Seray Sever paylaşımında “Ben buna oha diyorum” ifadelerini kullandı. Sever’in iki yıl önce hayat pahalılığından şikayet edenlere çıkışı akla geldi

Hayat pahalılığının her geçen gün daha da arttığı Türkiye’de, elektriğe yılbaşında ‘kademeli zam’ gelmişti. 1 Ocak itibariyle mesken aboneleri için aylık 150 kilovatsaate kadar olan tüketim miktarları için nihai fiyat kilovatsaat başına 1 lira 37 kuruş, aylık tüketimi 150 kilovatsaat üzeri olan mesken aboneleri içinse kilovatsaat başına 2 lira 6 kuruş uygulanmaya başlamıştı.

Beş aylık hamile olan Seray Sever, 4 bin 100 TL gelen faturasını paylaşarak “Ben buna sadece oha diyorum. 150 metrekare eve gelen fatura” diyerek sitem etti.

İKİ YIL ÖNCEKİ SÖZLERİ AKILLARA GELDİ

Sever’in isyanı, akıllara iki yıl önceki sözlerini getirdi. Hayat pahalılığından şikayet edenlere kızarak “En azından yukarıda savaş uçakları uçmuyor, bombalar patlamıyor. Yanında insanlar ölmüyor. Vatanındasın birazcık da şükretmeyi bilmesi lazım. En azından sağlıklısın. Çalışırsın kazanırsın; millet işi de beğenmiyor. O ucuz bu pahalı; üretirsin kardeşim! Fasulye pahalı! Pahalıysa pahalı ne yapacaksın fasulye yemeyeceksin o zaman ucuz sebze yiyeceksin” demişti.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here