Güner YÖNEL; 2023 Burçlar/Boğa & Yükselen Boğa

0

Güner YÖNEL; 2023 Burçlar
Boğa & Yükselen Boğa

Boğa/Yükselen Boğa: Yıla Mars retrosu ile giriliyor.

12 Ocak’ta retro sonrası 26 Mart dönemine kadar nakit kaynakları, bütçeyi, işten beklenen kazançları daha kontrollü yönetme şansınız var. Özellikle alım, satım, yatırım planlarınız varsa bu yönde adımlar atılabilir. Her şekilde Mars’ın harcatan yanını dikkate almalı, esas amacınız iş ve kazançlara odaklı olmalı.

16 Mayıs’a kadar Jupiter Koç seyri iç dünyanıza, gizli desteklere ışık tutacak.12 evinizde çok verimli bir dönem getirebilir affetmeyi arınmayı, geçmişe vedayı kolaylaştıracaktır. Özellikle maddi olaylar karşısında baskılardan bir süre uzaklaşmak , içsel bir dinginlik ihtiyacı, ruhsal konulara yönelmek yolu ile teslimiyet içinde kalmak önemli.

Koruyucu etkiler altında bir sonraki evreye yönelik planlar, çalışma hayatında arka plan işler üretmek için elverişli zamanlar. Zira çok yeni bir döneme hazırlık yaptığınızı bilmelisiniz.

16 Mayıs sonrası Jüpiter burcunuza geçerken yeni bir sayfa açılıyor olacak. Kişisel niyetler, yabancı kültürler, konular, eğitim, ilişkiler anlamında insiyatif alabilirsiniz. Adım adım kendi niyetlerinizi hayata geçirme girişimleri yapabilirsiniz. Kendinizi, çevrenizle ilişkilerinizi geliştirmek adına pek çok fırsatla karşılaşabilirsiniz. Maddi, manevi açıdan şansınızın zirve yapacağı bir yıllık süreç yolculuklar, yabancılarla ilişkiler, hukuk, eğitim, akademik planlar olmak üzere önünüzü açan olanaklar, kişisel hedeflerde adımlar atma olanağı verecektir.

Genel sağlıkta koruyucu yanı, özel ilişkilerde istikrarlı seçimler/evlilik, ebeveyn olma arzusu ya da çocuğunuzun eğitim hayatına dair olumlu, somut gelişmeler olası. Karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirme, son bir yıldır yapılan hazırlıkların elle tutulur hale gelmesi yönünde girişimler dikkat çekici olacaktır.

Satürn ise; 11.ev geçişi ile geleceğe dönük planlarınızı yapılandırmanız için orada. Değişen koşullar içinden geçerken özellikle geleceğe yönelik umutlar eklendiğinde toparlanmak, gerçekçi planlar yapmak, sosyal ve iş bağlantılı çeşitli organizasyonel işler üretmek, sorumluluk almanız gereken oluşumlar öne çıkabilir.

Eski, köklü ancak miyadi dolan dostlukları ayıklamak, yeni sosyal trendler, iş bağlantılı çevreler içinde yer almak yönünde ilerleyebilirsiniz. Tutulmalar ise son olarak 5 Mayıs Akrep/28 Ekim Boğa ay tutulması ile sonlanıyor.

Eş, ortaklaşa konularda bazı sonuçlar üzerinden yeni kararlar ve direk kendi sağlığınız, güven aradığınız şartlar, kişisel niyetlerinizi ortaya koymak adına oldukça etkin süreçler.

23 Temmuz/4 Eylül arası Venüs’ün yuva, kökler, aile alanı Aslan burcunda retro olduğu dönemdeyse, yerleşik düzen, ev değişikliği, evde konfor/yeni bir düzen sağlama, tadilat planı, aile, kadınlarla ilişkiler, toprağa/gayrimenkule dair bir plan, kiralama işlemleri, araç sahibi olmakla ilgili yanında sabırlı olmalısınız.

Anne, baba yaşamında sizi bağlayan durumlar, çözüm bekleyen konular genel olarak bir miktar oyalayıcı olabilir. Pluton ise; en tepeye tırmanıyor. Kova burcunda Mart/Haziran dönemi birtakım ipuçları verecek olsa da, çok uzun süreli bu etki derin değişimler, yenilenmeler, kariyer hayatı, mesleki hedefler, yaşam amaçları, toplumsal etiketiniz adına dönüştürücü gelişmelere gebe.

Kariyerde güç kazanma, meslek hedeflerinde yenilenme isteği, otoriteler, kurumsal değişiklikler açısından bambaşka yapılanmalar içinden geçilecek uzun süreç 2024 Kasım sonrası etkin olmaya başlıyor. Yine anne, baba ve medeni durumunuz adına değişim içeren derin gelişmelere ilerlemeniz olası.

YARIN: İKİZLER & YÜKSELEN İKİZLER

Güner YÖNEL/Astrolog
#LibraAstroloji
İletişim:

Güner YÖNEL/kentekrani

Youtube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 3 Ocak 2023

Yazarın Tüm Yazıları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here