Galatasaray farklı kaybetti. Hatayspor 4-2 Galatasaray  

0

Galatasaray farklı kaybetti. Hatayspor 4-2 Galatasaray  

Galatasaray yeni hocası Torrent ile çıktığı ilk maçta da kazanamadı. Hatay’da 6 golün çıktığı nefis maçta 2 kez öne geçen sarı kırmızılılar sahadan 4-2’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Kıran kırana geçen Hatay’daki müthiş maçta kaybeden Galatasaray oldu… Süper Lig’in 21. haftasında yeni teknik direktörü Domenec Torrent ile ilk maçına çıkan sarı kırmızılılar 6 gol, 2 penaltı ve 1 kırmızı kartın çıktığı maçta 4-2 mağlup oldu.

İlk yarıda 2 kez öne geçen ve devreyi 2-1 önde kapatan Galatasaray ikinci yarıda savunmada verdiği büyük boşluklarla kalesinde tam 3 gol daha gördü ve maçı kaybetti.

Son 9 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Galatasaray 10. maçta da yeni hocasıyla galip gelmeyi başaramadı. Ömer Erdoğan yönetiminde son 7 maçta 5 mağlubiyet yaşayarak büyük bir düşüşe geçen Hatayspor ise mücadeleyi bırakmadığı maçta şeytanın bacağını kırdı ve 3 puanın sahibi oldu.

Hatay’da karşılıklı gollerin, penaltıların ve VAR kararlarının yaşandığı heyecanlı mücadelede Galatasaray ilk yarıda Emre Kılınç ve Kerem Aktürkoğlu ile bulduğu gollerle soyunma odasına 2-1 önde girdi.

Hatayspor ikinci yarıda Mohamed Kamara ve Saba Lobjanidze’nin golleriyle öne geçti. 82’de Taylan Antalyalı oyundan atılınca Galatasaray kalan dakikalarda 10 kişi kaldı. Hızlı hücumda son sözü söyleyen Lobjanidze kendisinin 2. takımının 4. golünü atarak skoru belirledi.

Bu sonucun ardından Glatasaray 27 puanda kaldı. Aatakaş Hatayspor ise puanını 35’e yükseltti.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here