Akşener, “Bu harami düzeni birlikte yıkacağız” Kılıçdaroğlu, “Türkiye kurucu ayarlarına dönecek”

0

Akşener, “Bu harami düzeni birlikte yıkacağız” Kılıçdaroğlu, “Türkiye kurucu ayarlarına dönecek”

Akşener ve Kılıçdaroğlu Mersin’deki temel atma töreninde buluştu. İki lider de yaptıkları konuşmada iktidar olma mesajları verdi. Akşener, “Bu harami düzeni birlikte yıkacağız” derken Kılıçdaroğlu, “Türkiye kurucu ayarlarına dönecek” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Mersin’in kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü nedeniyle düzenlediği “Metro Temel Atma Töreni”ne katıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,

“Hoşgörü, barış gibi güzel kavramları içinde barındıran şehir ama en önemlisi saygının şehri… Bundan 100 yıl evvel kendi kendini kurtaran şehir Mersin. Sizlerle beraber olmak, böyle bir kalabalıkla olmak ve Sayın Kılıçdaroğlu’yla burada bulunmak inanılmaz bir heyecan büyük bir onur.

Yalnız bir şey söyleyeyim; bu kalabalığı burada toplayamayanlar vardı. Ne olacak şimdi. Eyvah eyvah yandık…

Biz Allah’ın izniyle iktidara geleceğiz. 13. Cumhurbaşkanı Millet İttifakı’nın adayı olacak. Biz kul hakkı yemeyeceğiz yiyenlerin de kursaklarında kalmasını sağlayacağız ” şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da,

“Benim umudum sizlersiniz. Bu meydanda miting yapmamıza izin vermemişlerdi. Demek ki meydan dolabiliyor. Demek ki halk değişim istiyor. Hak istiyor, adalet istiyor.

Sakın ola ki umutsuzluğa kapılmayın. Bir belediye başkanının kendi kentine yapabileceği en büyük yatırımın metronun temelini atıyoruz.

Süleymanşah Türbesi’ni tekrar topraklarına götüreceğiz, bayramızı göndere dikeceğiz. Hepiniz bunun tanığı olacaksınız.

Biz yandaşlara değil vatandaşlara hizmet edeceğiz. Biz kaynağı vatandaşlara harcayacağız. Bir soygun düzenine son vereceğiz. Hani var ya gitmediğiniz yollara para veriyorsunuz, hani var ya 30 yıllık garantiler bunların hepsine son vereceğiz. Tamamını kamulaştıracağız.

Sandık gelecek mi diye soruluyor. Gelecek efendim gelecek. Bugün olmazsa yarın gelecek yarın olmazsa öbür gün gelecek.” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here