Erdoğan, “Verdiğimiz mücadele, bu CHP’nin artıklarına karşı bu toprakların ebedi vatanımız olduğunu gösterme mücadelemizdir.”

0

Erdoğan, “Verdiğimiz mücadele, bu CHP’nin artıklarına karşı bu toprakların ebedi vatanımız olduğunu gösterme mücadelemizdir.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı’ndaki konuşmasında “Belediyelere sesleniyorum, hayvan barınaklarını ihmal etmeyiniz” dedi.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

*İstanbul’un fethi bizim için çok önemli. Ayasofya’nın yeniden ibadete açılması da bizim için çok kıymetlidir.
Verdiğimiz mücadele, bu CHP’nin artıklarına karşı bu toprakların ebedi vatanımız olduğunu gösterme mücadelemizdir.
Verdiğimiz mücadele, mankurtlaştırılmaya çalışılan gençlerimize 2053 vizyonumuzu emanet etme mücadelesidir

*Belediyelere sesleniyorum, hayvan barınaklarını ihmal etmeyiniz. Asiye pitbull ile nasıl oynuyordu ama oynarken paramparça edilir hale geldi.

*Antalya’da Muğla’da felaket yaşadık, belediyeler sende. Bay Kemal sen ne yaptın?

*Faiz, zengini daha zengin fakiri daha fakir yapar. Biz bu çarkı bozacağız.

*CHP Genel Başkanı Şanlıurfa’da belediyeyi vermeleri halinde elektriği bedava kullandıracakları sözünüz verdi çiftçiye. Hesap uzmanı bu zatın hesabı başlı başına felaket. Bay Kemal, siz daha Millet İttifakı olarak cumhurbaşkanı adayınızı bile belirlemediniz, önce şunu bir açıklayın.

*Seçim meydanında verilen namus sözlerine ne oldu? Bu namus sözü de yalan oldu. Aralarında terör örgütleri ile iltisaklı olanların olduğu 45 bin kişiyi işe aldılar belediyede. Utanmadan bana mektup gönderiyor. İBB önünde o ağlayan insanların gözyaşlarını sen bize anlatma. Senin o yalanların orada tutuluyor, Bay Kemal ve onun müridi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here