📽️TV Dizi/ Yargı dizisinden 3 ayrılık birden! Yeni sezonda olmayacaklar. Peki Ilgaz?

0
Kanal D ekranlarında yayımlanan Yargı dizisi yakında sete çıkıyor. Yargı dizisinde yer almayacak oyuncular belli oldu.

Pazar akşamlarının rekortmen dizisi Yargı 55. bölümüyle ekrana geldi. İlk bölümden bu yana seyircinin en sevdiği karakterlerden olan Pars Savcı ise dizi boyunca ayrılıklarla sınandı. Önce Neva’yı son olarak da Rıdvan’ı kaybeden Pars Savcı Yargı dizisinden nasıl ayrıldı? Karakterle bütünleşen Mehmet Yılmaz Ak’ın hastalığı ne?

Yargı dizisinde rol alan Mehmet Yılmaz Ak’ın sağlık sorunları sebebiyle diziden ayrıldığı açıklandı. Dizinin sıkı takipçileri ve ünlü ismin hayranları ayrılık kararının sebebini merak ederken Mehmet Yılmaz Ak konuyla ilgili açıklama yaptı. Ünlü oyuncu deprem ve sonrası süreçte zor günler geçiren ailesinin ve sevdiklerinin yanında olabilmek adına bu kararı aldığını açıkladı. Mehmet Yılmaz Ak dizide Pars karakterine can veriyordu.

Yargı’nın başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı Ilgaz karakterinin cenaze töreni yapıldı. Ekrana gelen görüntülerde Ceylin Ilgaz’ı teşhis ederken otopsi raporları hazırlandı.

YARGI SEZON FİNALİ! Ilgaz Savcı öldü mü, yaşıyor mu? Yargı Ilgaz ölecek mi,  Kaan Urgancıoğlu dizinden ayrıldı mı? Son bölümde şok sahne! - Fotohaber -  Yaşam

Ilgaz’ın cenaze töreni düzenlenirken dizinin son bölümünün final sahnesinde Ceylin karakteri, Ilgaz’ı karşısında buldu. Bu gelişme sonrası Ilgaz karakterinin ölüp ölmediği merak edilen konulardan birisi oldu.

Pınar Deniz Yargı'nın sezon finalinde adeta devleşti! İzleyenlerden tam not  aldı

Kaan Urgancıoğlu’nun Yargı dizisinden ayrıldığına ilişkin yapımcı ekiptan veya diziden resmi bir açıklama bulunmuyor. Yargı’da Ilgaz düğümü yeni sezonda ekrana gelecek bölümde açıklığa kavuşacak.