Komünist Bakan’a,Nusret, elleriyle 1.957 dolarlık altın kaplama biftek yedirdi! 

0

Komünist Bakan’a , Nusret, elleriyle 1.957 dolarlık altın kaplama biftek yedirdi! 

Vietnam’ın Kamu Güvenliği Bakanı To Lam, beraberinde kalabalık bir grupla birlikte Londra Knightsbridge’de Eylül ayında açılan Nusret restoranına geldi.

Nusret Gökçe, Vietnamlı bakana kendi elleriyle 1450 Sterlin (yaklaşık 19 bin TL-1957 ABD doları) değerindeki altın kaplama bifteği yedirdi ve imzası haline gelen tuz serpmeyi de yaptı.

Nusret’in şovu TikTok’ta paylaşılır paylaşılmaz hızlıca silindi ancak çoktan viral olmuştu bile. Komünist bakana ülkesinde yaşayanlar ateş püskürüyor

Altın kaplamalı biftek videolarından binlerce Sterlin tutan faturalara kadar İngiliz medyasının gündeminden düşmeyen mekanın önünde, her akşam kuyruk oluyor.

Açıldığı günden bu yana Leonardo DiCaprio, David ve Victoria Beckham, Wayne Rooney gibi birçok ünlü ismi ağırlayan restoranın bu seferki konuğu, Vietnam’dandı.

Sosyal medya kullanıcıları komünist iktidarın bakanı Lam’a ateş püskürdü, “Maaşı bu yemeğe yetmez, parayı nereden buldu” ve “Milyonlarca insan koronavirüsten kıvranırken, sözün bittiği yer” gibi yorumlar yapıldı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here