Süper Lig’de, Sonbahar Yaprağından Daha Çok, ‘Hoca Dökümü’ Yaşanıyor! Bu gün İrfan Buz, Yarın Ersun Yanal mı?

0

Süper Lig’de, Sonbahar Yaprağından Daha Çok, ‘Hoca Dökümü’ Yaşanıyor! Bu gün İrfan Buz, Yarın Ersun Yanal mı?

Süper Lig’de geçmişte hiç olmadığı kadar çok teknik direktör değişimi yaşanıyor.

Alınan başarısız sonuçların faturası tamamen teknik direktöre kesilince değişimde kaçınılmaz oluyor.

Şu ana kadar 8 teknik direktör değişim yaşanan ligde 1 çalıştırıcıyla da yollar ayrılacağa benziyor.

Yeni Malatyaspor, teknik direktör İrfan Buz ile yolları ayırdı.

Ligde 8 maçta 2 galibiyet alarak 6 puan toplayabilen Yeni Malatyaspor’da teknik direktörü İrfan Buz’la yollar ayrıldı.

Süper Lig kulübünde ayrılık
Yeni Malatyaspor, teknik direktör İrfan Buz ile yolları ayırdı.

Yeni Malatyaspor’dan yapılan açıklamada, “Birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduğumuz İrfan Buz hocamızla sözleşmemizi karşılıklı sona erdirme kararı almış bulunmaktayız. Kendisine ve kıymetli ekibine kulübümüze hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, kariyerinde başarılar diliyoruz” denildi.

Antalyaspor yönetimi, Ersun Yanal ile ayrılık konusunu görüşecek.

Süper Lig’de 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 13’üncü sırada yer alan ve son olarak sahasında Adana Demirspor’a 2-1 kaybeden Fraport TAV Antalyaspor’da yönetim kurulu teknik direktör Ersun Yanal ile görüşme yapacak

Bugün Ersun Yanal ile kulüp yöneticilerinin yolların ayrılması noktasında toplantı yapacağı öğrenildi. Bu toplantıdan sonra Ersun Yanal’ın da görüşü alınarak, yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısı sonrası kararın açıklanması bekleniyor.

Öte yandan Rıdvan Dilmen bir televizyon kanalındaki programda Ersun Yanalın takımdan ayrılacağını canlı yayında açıkladı.

İşte şu ana kadar teknik direktör değişimi yaşanan Süper Lig ekipleri.

Şenol Can | Kasımpaşa
Kasımpaşa`da ligin ilk haftasında deplasmanda alınan 1-1`lik Hatayspor beraberliği sonrası 38 yaşındaki genç çalıştırıcı ile yollar ayrıldı.
Yalçın Koşukavak | Kayserispor
Kayserispor adına sezonun ilk maçında Süper Lig`e yeni yükselen Altay karşısında alınan 3-0`lık mağlubiyet sonrası Yalçın Koşukavak ile yollar ayrıldı.
Samet Aybaba | Adana Demirspor
Süper Lig`in ilk 3 haftasında 2 puan toplayan Adana Demirspor`da 66 yaşındaki deneyimli teknik direktör Samet Aybaba ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.
Ünal Karaman | Göztepe
Süper Lig`de ilk 3 haftada galibiyet alamayan ve 2 puan toplayan Göztepe, deneyimli teknik direktör Ünal Karaman ile yolların ayrıldığını açıkladı.
Çağdaş Atan | Aytemiz Alanyaspor
Süper Lig`in ilk 3. haftasında 1 galibiyet, 2 mağlubiyet ile 3 puanda kalan Aytemiz Alanyaspor`da teknik direktör Çağdaş Atan ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.
Bülent Uygun | Çaykur Rizespor
2021-2022 sezonuna kötü bir başlangıç yapan ve ilk 6 haftada galibiyet alamayan Çaykur Rizespor, Teknik Direktör Bülent Uygun ile yollarını ayırdı.
Aykut Kocaman | Medipol Başakşehir

Aykut Kocaman, Okan Buruk’un ardından 1 Şubat 2021’de Medipol Başakşehir teknik direktörlüğüne getirildi. 2,5 yıllık sözleşme imzalanan deneyimli teknik adam, 8 ay görevde kaldı.Turuncu-lacivertli ekip bu sezon ligde oynadığı 8 maçta 6 yenilgi ve 2 galibiyetle 6 puan topladı.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here