Balık burcunda #Dolunay. ”Hiçbir şey  mükemmel olmak zorunda değil”

0

Balık burcunda #Dolunay. ”Hiçbir şey  mükemmel olmak zorunda değil”

”Hiçbir şey  mükemmel olmak zorunda değil”

Merhabalar,

21 Eylül saat 02:55 son derecelerde Balık burcunda #Dolunaya uyanacağız. 7 Eylül dönemi yaşanan Başak burcu Yeni ay enerjileri; bizleri mantıklı, somut, elle tutulur olana, fayda yaratmaya, üretmeye yönelik eylemlere götürdü. İş bitirici hamleler, bu yönde yeni adımlar, başlangıçlar yapıldı. Aynı zamanda yaşam kalitemizi artırmak, düzen sağlamak, pratik çözümler üretmek üzere önceliklerimiz oldu. O dönemde başlayan konular bu dolunay ile en tepe noktasına ulaşıyor. Dolayısı ile yeni bir muhasebe yapmak, elde edilen sonucun farkındalığı ile birtakım bitişler, başlangıçlar evresi içinde olduğumuz söylenebilir.

Balık Burcunda Dolunay - ZEYNEP TURAN

Esasında Beden&Ruh ikilisini temsil eden Basak/Balık ekseni olarak düşünürsek, şu  günlerde dikkatimizi dış dünyaya değil, iç dünyaya odaklamakta fayda var. Günlük yaşamın hızından, karmaşasından, gürültülü atmosferinden uzaklaşmak, iyi niyetimizi istismar etmeye eğilimli insanların beklentilerinden korunmak, kendimize dönmek ruhumuza iyi gelecek en güzel yol. Zira duygusal anlamda daha hassas, kırılgan, verici olabilir,  buna başkaları tarafından zorlandığımızı hissedebiliriz. En önemlisi hayatın, insanların yükünü taşımayı ne kadar kabullenmemiz gerekir sorularını da sormalıyız kendimize. Aksi halde sadece başkalarını önceleyen tutumlar, sınır çizmekte zorlanmak, kendi duygusal ihtiyaçlarımızı ertelemenin tuzağına düşmemiz zor olmaz. Ve endişeye, gerçeklerden uzaklaşmaya, pasifleştiren eğilimlere açık olacağımızı bilmeliyiz.

6 Eylül Balık Burcunda Dolunay – Astrolog Seda Turan

Bugünlerde kişisel olarak bizleri mutlu eden pek çok şey ruhumuza dokunabilir aslında. Hayal gücünden, düş dünyasından, creatif yetenekler üzerinden rafine çalışmalara yer açılabilir. Ruhen, psikolojik olarak rahatlamak adına dansa, müziğe, yogaya, meditadif eylemlere yönelebiliriz. Dolunayın ilişkileri içine alan boyutu ise vurgulu; kutuplaşmaları, birtakım aldanmaları içine alabilir. Zira Mars ile uzak bir orb ile zıtlık içinde olması aldatıcı, kurban duygusu yaratan tartışmalara,  fenomenlere açıklık  vermekte. Zira son günlerde Venüs/Satürn çatışmasının getirdiği mesafe, ilişkilerde sorumluluk, engellenme duygusu, güven eksikliğinin yarattığı atmosferden henüz uzaklaşmamışken Venüs/Uranüs zıtlığı eklendiğinde (21/26 Eylül) ilişkilerde, aşk hayatında mantıksız, ani, beklenmedik tutumların tatsız sonuçlarına maruz kalabiliriz. Kendimizi başkalarına esir etmeme duygusu yükselirken aşırılıklara, tek başkanlığa eğilim artabilir. Sürekliliği olan ilişkiler kurabilmek, maddi konularda istikrarı korumak zorlaşabilir.

balık burcu kadını #723441 - uludağ sözlük galeri

An haritası olarak bakıldığında da; 2/8. ev bağlantılı bir dolunay karşımızda. Maddi konular, sahip olduklarımız ile başkaları ile olan finansal açıdan bizi bağlayan parasal meseleler adına istikrarı sağlamakta zorlanmayı, psikolojik yenilenmeleri, korkuları içine alabilir. 23 Eylül’de Güneş Terazi burcuna geçiyor, Mars ile birlikte hareket etmeye başlayacağı günler kapida. Yakın çevre konuları, ilişkilerin içinde olduğu, dengeleri sarsabilecek gerginliklere açıklıktan söz edilebilir. Zira Eylül sonu Merkür/Terazi Retro seyri ile ilişkilerin, uzlaşma gerektiren konuların daha fazla gündemi doldurması olası. Bir şekilde geçmiş boyutuna dair düzeltmeler, zorunlu müzakereler öne çıkabilir. Geçmişteki hataları daha iyi gözlemlemek adına önemli olacaktır. 6 Ekim Terazi burcunda yaşanacak Marsiyen #yeniay döneminde bambaşka bir motivasyonla sonbahara giriş yapıyor olacağız..

Görüşmek dilegi ile,  sevgiler.?

Güner YÖNEL/Astrolog
İletişim:

 

Güner YÖNEL/kentekrani

Youtube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 21 Eylül 2021

Yazarın Tüm Yazıları

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here