DEVIL İN OHIO

0

DEVIL İN OHIO

“Bazen başkalarını kollarını açarak karşılamanın ciddi sonuçları olabilir. Bir Ortabatılı aile için misafirperverlikleri onları korkutucu bir yola sokmak üzeredir.”

2 Eylül 2022 yılında yayınlanan Netflix yapımı olan ( Netflix orijinal içeriğidir) mini dizi toplam 8 bölümden oluşmaktadır.

Dizinin yönetmenliğini John Fawcett, Lislie Hope, Brad Anderson ve Steven A. Adelson üstlenirken, senaryosunu Daria Polatin kaleme almıştır.

İzlediğim en gizemli filmlerden bir tanesiydi.

Gizemli bir tarikattan kaçan genç kız, kendisini hastanede bulur. Hastasını korumak isteyen bir psikiyatrist, kızı evine alır ve hem ailesini hem de kendi hayatını tehlikeye atar. Kız eve yerleştikten sonra aile dağılmaya başlar, aileyi manipüle etmeye çalışır. İlk başta kimse bu durumun farkına varamaz. Zaman geçtikçe her şeyin farkına varılmaya başlanacaktır, belki de çok geç olacak.
Suzanne’nın tüm hayatı alt üst olur.

Psikiyatrist Dr. Suzanne Mathis, gizemli bir tarikattan kaçan genç hastasını korumaya çalışır. Herkes rahatsız olmaya başladıktan sonra genç kızı evine götüren Suzanne, bu kararla hem ailesini hem kendi hayatını tehlikeye atar.

Emily Deschanel – Dr. Suzanne Mathis,
Sam Jaeger – Peter
Gerardo Celasco – Detective Lopez
Madeleine Arthur – Mae,
Xaria Dotson – Jules Mathis,
Alisha Newton – Helen
Naomi Tan – Dani
Djouliet Amara – Tatiana
Jason Sakaki – Isaac
Marci T. House – Adele
Samantha Ferris – Rhoda
Bradley Stryker – Sheriff Wilkins
Evan Ellison – Sebastian

Atay BARBUROĞLU/Yazar-Sanat Eleştirmeni
www.kentekrani.com 11 Eylül 2022

Yazarın Tüm Yazıları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here