Cezaevinde intihar etti

0

Otomobilini Kızılırmak Nehri’ne sürerek eşi Gülşah Karaman ve 1 yaşındaki oğlu Poyraz’ı ‘kasten öldürdüğü’ iddiasıyla tutuklu olan psikiyatri asistanı Serdar Kıyak cezaevinde kendini astı.

Samsun’un Bafra ilçesinde geçen eylülde Kızılırmak Nehri’ne uçan otomobilde anne ve oğlu ölmüştü. Araçtan kurtulan sürücü Serdar Kıyak’ın cüzdan ve cep telefonunun yanında olduğu, 112’yi aramadığı, fren yapmadığı tespit edilirken ayrıca bir psikologla yasak ilişki yaşadığı, bu nedenle eşiyle sürekli tartıştığı ve eşini tehdit ettiği ortaya çıkmıştı.  Psikiyatri ilaçları kullandığı anlaşılan doktor tutuklandıktan sonra cezaevinde iple intihar girişiminde bulunmuştu.

Kıyak, dün akşam kaldığı Elazığ 1 No’lu Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevi’nin havalandırma penceresinin korkuluklarına çöp poşetiyle kendini astı. İnfaz koruma memurları tarafından cezaevi polikliniğine götürülen Kıyak kurtarılamadı.

Haber: Zeynep Nurten UZER