Ali Koç, ağır konuştu: ‘Gerçek şampiyonun kim olduğunu şerefsizlere, hırsızlara gösterdik’

0
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Galatasaray galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu.

Ali Koç, 1-0 Fenerbahçe galibiyetiyle sonuçlanan dev derbinin ardından basın açıklaması düzenledi. Konuşmasında ağır ifadeler kullanan Koç, “Biz bugün gerçek şampiyonun kim olduğunu şerefsizlere, hırsızlara gösterdik. Buradan 1-0 ayrılarak umudumuzu son haftaya taşıdık” diye konuştu.

Ali Koç açıklamalarından sır başları şöyle;

-Biz bugün gerçek şampiyonun kim olduğunu şerefsizlere, hırsızlara gösterdik. Buradan 1-0 ayrılarak umudumuzu son haftaya taşıdık. Hocamızdan, oyuncularımıza milyonlar adına onlara teşekkür etmek istiyorum.” dedi.

-Bir takımı şampiyon yapmak için kurgulamış olduğunuz dizayn, Türk futbolunun tüm dengelerini alt üst etmiştir. Ben bunu en son Haluk Ulusoy yönetiminde görmüştüm.

-Sistemi yerle bir etmeye az kaldı. 3-5 kulüp diye hitap ediyor ya bizlere. Bugün niye Süper Kupa’ya yabancı hakem istediğimizi, sezon boyunca yabancı hakem diye haykırdığımızı bu maç tescillemiştir.

-Biz iki senedir televizyonlarda duelloya çağırıyoruz. (Dursun Özbek’in açıklamasına karşın) İnsanlar iki kişinin de gerçek kimliğini görsün. Bugün artık geç oldu. Bu ne ucuz kabadayılık. Hafta içinde istediği kanalda buna Galatasaray TV’de dahil çıkalım. İstiyorsa yarın çıkalım.

-Normal şartlarda Konyaspor’un kazanması olası bir durum fakat Türkiye Ligi’nde şartlar normal değil. Allah bilir kimi atayacaklar, ne kurgular yapacaklar. Fenerbahçe tarihinin en yüksek puanını aldık ama sistemi yenemedik.” dedi.