15.4 C
Türkiye
Pazar, Nisan 28, 2024
Ana Sayfa Dünya Parasını ve köpeğini çaldılar. İstanbul’da beş Filistinli bir Iraklıyı soydu!

Parasını ve köpeğini çaldılar. İstanbul’da beş Filistinli bir Iraklıyı soydu!

0

İstanbul Avcılar’da evine girdikleri Iraklı adamın ellerini ve ayakların bağlayıp evden para ve köpeğini çalan 6 Filistinli yakalandı.

Şüpheliler tutuklanırken evden kaçtıkları anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Denizköşkler Mahallesi Ahmet Kaya Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Irak uyruklu Alı Hameed’in evine gelen 5 Filistinli, ev sahibini ellerini ve ayaklarını bağladı.

Şüpheliler ardından evde arama yaparak 3 bin dolar, 2 bin lira, ziynet eşyaları, saat, kredi kartları ve köpeğini alıp evden koşarak uzaklaştı. Iraklı Alı Hameed bir süre sonra kendi imkanlarıyla ellerini çözerek polise haber verdi. Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri Iraklı adamın şikayeti üzerine şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Şüphelilerin adresinin belirlenmesinin ardından polis ekipleri eve operasyon yaptı.

Operasyonda, S.A., M.A., A.A., H.A., N.E.G ile A.G. gözaltına alınırken şüphelilerin evden çaldıkları kartlar, belgeler ve köpeğin yanı sıra çok sayıda hap şeklinde uyuşturucu ele geçirildi.

Gözaltına alınan 6 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 6 şüpheli çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı. Şüphelilerin evden koşarak uzaklaştığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.