Süper Lig’in 29. haftasında bugün 4 karşılaşma oynanacak. Trabzonspor’un rakibi Fatih Karagümrük

0

Trabzonspor-Fatih Karagümrük

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında bugün VavaCars Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. Saat 19.00’da başlayacak karşılaşma TRT Radyo 1’den naklen yayınlanacak.

Papara Park’ta oynanacak mücadeleyi Zorbay Küçük yönetecek.

Trabzonspor, ligde çıktığı 28 maçta topladığı 46 puan ve averajla 3. sırada yer alıyor. Karadeniz ekibinin 3’ü ligde olmak üzere 5 maçlık galibiyet serisi geçen hafta 3-1’lik Corendon Alanyaspor yenilgisiyle sona ermişti.

Trabzonspor, VavaCars Fatih Karagümrük karşısında taraftarı önünde kazanarak, yine sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçı öncesi moral depolamak istiyor.

Trabzonspor’da Paul Onuachu ve Hüseyin Türkmen sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Uzun süreli sakatlığı sonrası antrenmanlara başlayan Mislav Orsic’in de rehabilitasyon süreci devam ediyor. Sakatlığı nedeniyle 3 maç formasında uzak kalan Joaquin Fernandez’in ise kadroda olması bekleniyor.

Vavacars Fatih Karagümrük ise haftaya 29 puanla 16, basamakta girdi. 3 maçtır kazanamayan kırmızı siyahlılar, Trabzon’dan başarılı bir sonuçla ayrılarak alt sıralardan uzaklaşmayı hedefliyor.

Fatih Karagümrük’te Salih Dursun ve Eysseric sarı; Ceccherini ve Mendes ise kırmızı kart cezaları nedeniyle görev yapamayacak.

Sivasspor-Alanyaspor

EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında bugün Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak.

BG Grup 4 Eylül Stadı’nda oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak karşılaşmada hakem Ali Şansalan görev yapacak.

Ligin geride kalan bölümünde 9 galibiyet, 11 beraberlik ve 8 mağlubiyet yaşayan EMS Yapı Sivasspor, 38 puan topladı. Yiğido, seyircisi önünde 6 maçlık yenilmezlik serisini 7″ye çıkarmayı hedefliyor.

7 galibiyet, 12 beraberlik ve 9 yenilgi alan Corendon Alanyaspor, 33 puanla haftaya 13. sırada girdi.

Akdeniz ekibi, geçen hafta sahasında Trabzonspor’u 3-1 yenerek 6 hafta sonra galibiyet sevinci yaşamıştı.

Konyaspor-Adana Demirspor

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında TÜMOSAN Konyaspor bugün evinde Yukatel Adana Demirspor ile karşılaşacak.

Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayacak müsabakayı Volkan Bayarslan yönetecek.

İki ekip de bu sezon beklentilerin uzağında bulunuyor.

Konyaspor son haftalarda aldığı sonuçlarla düşme hattının üzerine çıkarken haftaya 31 puanla girdi.

9 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Adana Demirspor ise VavaCars Fatih Karagümrük’ü 1-0 mağlup ederek Hikmet Karaman yönetiminde ilk galibiyetini aldı. 35 puana ulaşan Akdeniz ekibi moral depoladı.

Başakşehir-Antalyaspor

RAMS Başakşehir, Trendyol Süper Lig’in 29. hafta maçında bugün Bitexen Antalyaspor’la karşılaşacak.

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak müsabaka, saat 19.00’da başlayacak. Mücadelede hakem Mert Güzenge düdük çalacak.

İstanbul temsilcisi, ligde oynadığı 28 maçta 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 11 mağlubiyet sonunda 39 puanla 6. sırada bulunuyor. 9 galibiyet, 11 beraberlik, 8 mağlubiyetle 38 puan toplayan Bitexen Antalyaspor ise 8. sırada yer alıyor.

Ligde oynadığı son 2 maçını kazanan RAMS Başakşehir, serisine devam etmeyi hedefliyor. Son 6 maçında bir kez kazanan Akdeniz temsilcisi ise deplasmandan galibiyetle dönerek puan kayıplarını telafi etmek istiyor.